• Bioleon Styx Βιολογικό Έλαιο Ευκάλυπτος 10ml
Bioleon Styx Βιολογικό Έλαιο Ευκάλυπτος 10ml
search
Bioleon Styx Βιολογικό Έλαιο Ευκάλυπτος 10ml

Bioleon Styx Βιολογικό Έλαιο Ευκάλυπτος 10ml

6,77 €
(με Φ.Π.Α.)

Bioleon Styx Βιολογικό Έλαιο Ευκάλυπτος 10ml

Απαλά ή έντονα φυσικά αρωματικά έλαια, φτιαγμένα από βότανα ή αρώματα.

100% αγνό αιθέριο έλαιο ευκάλυπτου, ιδανικό για τα κρυολογήματα, πονοκέφαλο από υπεραιμία. Για μασάζ, μυϊκούς πόνους, ρευματοειδή, αρθρίτιδα, κυστίτιδα, διάρροια.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Bioleon Styx Βιολογικό Έλαιο Ευκάλυπτος 10ml

Το Bioleon βιολογικό έλαιο ευκάλυπτος (eucalyptus) είναι αναζωογονητικό, καθαριστικό, ανιβακτηριακό, αντιπυρετικό, για κρυολογήματα και μυικούς πόνους.

100% Αγνό Αιθέριο Έλαιο Ευκάλυπτου 10ml

Ο Ευκαλυπτος (Eucalyptus) είναι η κοινή ονομασία του φυτού Eucalyptus Globulus. Το αιθέριο έλαιο του Ευκάλυπτου προέρχεται από απόσταξη των φύλλων του και έχει μια έντονη δροσερή μυρωδιά καμφοράς.

ΔΡΑΣΗ
Το αιθεριο ελαιο του Ευκαλυπτου χρησιμοποιείταιστην αρωματοθεραπεία για τοάσθμα, το βήχα, το συνάχι, την ιγμορίτιδα, τη φαρυγγίτιδα, τις μεταδοτικές ασθένειες, τη βρογχίτιδα, τις μολύνσεις του δέρματος, τους ρευματισμούς.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εισπνοές:Με την εισπνοή τα αιθέρια έλαια διεισδύουν στον οργανισμό και επηρεάζουν τα διάφορα όργανα. Βάζουμε σε μία λεκάνη με ζεστό νερό μερικές σταγόνες από το αιθέριο έλαιο της προτίμησής μας και εισπνέουμε.

Μασάζ προσώπου και σώματος:Για μασάζ χρησιμοποιούμε 100ml από ένα βασικό έλαιο της επιλογής μας και προσθέτουμε  4-7 σταγόνες το μέγιστο από κάθε αιθέριο έλαιο που έχουμε επιλέξει. Κάνουμε ελαφρές εντριβές στις περιοχές του σώματος που επιθυμούμε. Το ίδιο μπορούμε να κάνουμε με μία κομπρέσα, βουτώντας ένα κομμάτι βαμβάκι ή πανί σε νερό όπου έχουμε προσθέσει τα αιθέρια έλαια, για 15 περίπου λεπτά.

Μπάνιο:Μερικές σταγόνες από αιθέρια έλαια στο μπάνιο, μας δίνουν τα αποτελέσματα που επιθυμούμε, αν παραμείνουμε στο νερό γύρω στα 20 λεπτά.

Αρωματισμός χώρου:Με την ειδική συσκευή μπορούμε να αρωματίσουμε το χώρο με το άρωμα της προτίμησής μας. Αραιώνουμε 3-5 σταγόνες από το αιθέριο έλαιο που προτιμούμε μέσα σε νερό που θερμαίνεται.

9004432005030
Αιθέρια Έλαια
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών