Ακύρωση Παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

 • Πριν ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία σας μπορείτε να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων που επιλέξατε στο καλάθι αγορών πατώντας στο σύμβολο "-" στη στήλη "Ποσότητα" στη γραμμή κάθε προϊόντος.
 • Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία σας και δεν έχει αποσταλεί ακόμα μπορείτε να καλέσετε το Τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών μας στο 2102772738 και θα ακυρώσουμε άμεσα την παραγγελία σας.
 • Μετά την παραλαβή και εξόφληση της παραγγελίας από εσάς μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα αφού μας ειδοποιήσετε σχετικά, με την άσκηση του δικαιώματος Υπαναχώρησης.

Δικαίωμα Επιστροφής (Υπαναχώρηση)

Μπορείτε να επιστρέψετε προϊόντα που παραλάβατε και να σας καταβάλλουμε το τίμημα αν μας κοινοποιήσετε γραπτώς μέσω της φόρμας επικοινωνίας https://www.ilovepharmacy.gr/contact-us ή τηλεφωνικά καλώντας στο Τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών μας στο 2102772738 εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος από εσάς. Με την άσκηση της υπαναχώρησης υποχρεούστε να επιστρέψετε σε εμάς τα προϊόντα στην άριστη κατάσταση στην οποία σας παραδόθηκαν ή να μας παραδώσετε σαφείς και μη αμφισβητήσιμες αποδείξεις ότι τα έχετε στείλει ασφαλώς εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης από εσάς και εντός της ίδιας προθεσμίας υποχρεούμαστε να σας επιστρέψουμε τυχόν ποσά που μας έχετε καταβάλλει. Επιστροφές προϊόντων τα οποία είναι μέρος πακέτου προσφοράς γίνονται δεκτές μόνο με την επιστροφή ολόκληρου του πακέτου προσφοράς και όχι μεμονωμένα. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής. Σε περίπτωση τιμολογίου θα πρέπει η επιστροφή των προϊόντων να γίνεται με έκδοση δελτίου αποστολής. Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής προϊόντων δεν καλύπτονται από το ilovepharmacy.gr και επιβαρύνουν τον πελάτη. Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής προϊόντων καλύπτονται από το ilovepharmacy.gr μόνο αν ισχύει κάποια από τις παρακάτω προϋποθέσεις:

 • Σε περίπτωση λάθους από την ομάδα του ilovepharmacy.gr
 • Αν στο επιστρεφόμενο προϊόν έχει παρέλθει η ημερομηνία λήξης του
 • Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος με εγγύηση (καλύπτεται η αντικατάστασή του σε συνεννόηση με την κατασκευάστρια εταιρεία).

Επιστροφή Χρημάτων

 • Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή χρημάτων είναι η συμπλήρωση του IBAN τραπεζικού λογαριασμού σας που θα γίνει η κατάθεση
 • Αν η πληρωμή έχει πραγματοποιηθεί με πιστωτική κάρτα ή PayPal, ακυρώνεται η συναλλαγή με αντίστοιχη ενημέρωση σας.

Η διεύθυνση επιστροφής είναι:

ilovepharmacy.gr - Φαρμακείο Αικατερίνης Ισοπούλου

 • 28ης Οκτωβρίου 46, Νέα Ιωνία - Αθήνα Τ.Κ. 14231
 • Τηλ.2102772738
 • Email:info@ilovepharmacy.gr