• GUNA Gunamino Formula Sport 24 sachets x 7.5g
GUNA Gunamino Formula Sport 24 sachets x 7.5g
search
GUNA Gunamino Formula Sport 24 sachets x 7.5g

GUNA Gunamino Formula Sport 24 sachets x 7,5gr

79,87 €
(με Φ.Π.Α.)

GUNA Gunamino Formula Sport 24 sachets x 7,5gr Αμινοξέα συμπλήρωμα διατροφής για φυσική ενεργειακή υποστήριξη των αθλούμενων και λιγότερη βιολογική και σωματική κόπωση.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Το Guna Gunamino Formula Sport είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με τα απαραίτητα αμινοξέα που είναι εμπλουτισμένο με Powergrape®, ένα από τα ισχυρότερα αντιοξειδωτικά που έχουμε γνωρίσει ως σήμερα στη φύση.

Το Powergrape® είναι εκχύλισμα φυτού του σταφυλιού και υποστηρίζει την αποτελεσματική οξυγόνωση των κυττάρων με τη βοήθεια του Μαγνησίου και των βιταμινών του συμπλέγματος B.

Το συστατικό αυτό, παρέχει μία φυσική ενεργειακή υποστήριξη των αθλούμενων και λιγότερη βιολογική και σωματική κόπωση. Η προχωνευμένη πρωτεΐνη μέγιστης βιολογικής αξίας που περιέχει απορροφάται άμεσα, χωρίς πεπτική διαδικασία, και μπορεί να καταναλώνεται πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα.

Η κατανάλωση 1 φακελιδίου την ημέρα διαλυμένου σε ένα ποτήρι νερό, πριν ή κατά τη διάρκεια του αγώνα, διευκολύνει τις μεταβολικές διαδικασίες κατά τη διάρκεια της αθλητικής δραστηριότητας, επιτρέπει την ταχύτατη επαναφορά από την προπόνηση και τον αγώνα σε κατάσταση ευεξίας, αποτρέπει τους τραυματισμούς, βοηθά στην αποκατάσταση των τραυματισμένων ιστών ενώ υποστηρίζει και το ανοσοποιητικό σύστημα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αθλητές με ευαισθησία στο στομάχι (άγχος πριν τον αγώνα) και σε αθλούμενους με αυξημένα επίπεδα χοληστερίνης και τριγλυκεριδίων.

H συγκεκριμένη σύνθεση των απαραίτητων αμινοξέων παράγει μηδαμινά υπολείμματα του αζώτου, στοχεύοντας στο να μην επιβαρύνει τη νεφρική και την ηπατική λειτουργία.

vss5yw
Αμινοξέα

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Σκόνη, Φακελάκια
Κατηγορία Προϊόντος
Συμπληρώματα & Εναλλακτικά
Discount
15%
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών