• Medimar Aquaderm Skrin Cream 25gr
Medimar Aquaderm Skrin Cream 25gr
search
Medimar Aquaderm Skrin Cream 25gr

Medimar Aquaderm Skrin Cream 25gr

13,28 €
(με Φ.Π.Α.)

Medimar Aquaderm Skrin Cream 25gr

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο από 4 έως 10 ημέρες Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Medimar Aquaderm Skrin Cream 25gr Κρέμα για Μώλωπες, Αιματώματα & Οιδήματα

Ειδική αγωγή για άμεση απαλλαγή από μώλωπες και εκχυμώσεις

Η Aquaderm Skrin είναι μια εξειδικευμένη κρέμα με ισχυρή δράση ενάντια σε αιματώματα, μώλωπες, εκχυμώσεις και οιδήματα, όποια κι αν είναι η αιτία εμφάνισής τους π.χ. μετεγχειρητικά, λιποαναρρόφησης, βλεφαροπλαστικής, ρινοπλαστικής, μηχανικά κλπ. 

Αποτελεί μία ολοκληρωμένο και πολυεπίπεδο προϊόν με επιστημονική τεκμηρίωση για γρήγορα αποτελέσματα. Προσφέρει ισχυρή απαλλαγή από τη φλεγμονή και δημιουργεί αιματική κινητικότητα για την αποσυμφόρηση στο προβληματικό σημείο, ενισχύοντας το δέρμα να επανέλθει γρήγορα στη φυσιολογική του κατάσταση.

Η Medimar Aquaderm Skrin Cream 25gr είναι ένα απόλυτα ασφαλές και χωρίς παρενέργειες προϊόν διότι η σύνθεσή του αποτελείται από φυτικά συστατικά. Με καταχώρηση για την ασφάλεια των συστατικών της στο FDA των Η.Π.Α.

Οδηγίες χρήσης:

Απλώστε ελάχιστη ποσότητα στην πάσχουσα περιοχή 2 έως 3 φορές την ημέρα με απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί. Εφαρμόστε την Aquaderm Skrin αμέσως μετά την εμφάνιση ενός αιματώματος, για να έχετε γρήγορα αποτελέσματα.

Αποθήκευση:

Διατηρείται σε σκιερό και δροσερό μέρος. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Το προϊόν διατηρείται για 12 μήνες μετά το άνοιγμα της συσκευασίας.

5200120750006
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών