• NOW TestoJack 100, 60 Veg.Caps
  • NOW TestoJack 100, 60 Veg.Caps
NOW TestoJack 100, 60 Veg.Caps
search
NOW TestoJack 100, 60 Veg.Caps NOW TestoJack 100, 60 Veg.Caps
NOW TestoJack 100, 60 Veg.Caps

NOW TestoJack 100, 60 Veg.Caps

35,77 €
(με Φ.Π.Α.)

NOW TestoJack 100, 60 Veg.Caps Συμπλήρωμα διατροφής, φόρμουλα διατροφικών στοιχείων και βοτάνων για ενίσχυση της ζωτικής και σεξουαλικής υγείας του άνδρα.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Το συμπλήρωμα διατροφής NOW TestoJack 100, 60 Veg.Caps με συνδυασμό διατροφικών στοιχείων και βοτάνων συμβάλλει στην προάσπιση της ζωτικής και σεξουαλικής υγείας του άνδρα. Ορισμένοι παράγοντες που επηρεάζουν αρνητικά τα επίπεδα της τεστοστερόνης είναι: υψηλά επίπεδα σιδήρου, τραυματισμός ή μόλυνση στους όρχεις, χρόνια νοσήματα, όπως νεφρική ανεπάρκεια, λήψη φαρμάκων, όπως κορτιζόνη ή διάφορα αντι-υπερτασικά, χρόνια κατανάλωση αλκοόλ και άλλων ουσιών όπως ναρκωτικά, στεροειδή ή ηρεμιστικά, κ.α., παχυσαρκία, σωματική εξάντληση, νευρικό στρες και ηλικία. Η φυσική μείωση των επιπέδων τεστοστερόνης ξεκινά σταδιακά, μετά την ηλικία των 40, με αποτελέσματα τη μείωση της αντοχής, μείωση της δύναμης, μείωση της τριχοφυΐας του σώματος και της σεξουαλικής επιθυμίας, μείωση της μυϊκής μάζας και της οστικής πυκνότητας, αύξηση και αλλαγή της κατανομής του σωματικού λίπους, αλλαγή των επιπέδων της χοληστερίνης και διαταραχή της στυτικής λειτουργίας.

Τα εκχυλίσματα βοτάνων Τribulus και Tongkat Ali (Eurycoma longifolia Jack), που περιέχει το NOW TestoJack 100, 60 Veg.Caps, υποστηρίζουν την αναπαραγωγική λειτουργία των γεννητικών αδένων, προάγοντας συγχρόνως τη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων της ενδογενούς τεστοστερόνης. Επί πρόσθετα, η φόρμουλα περιέχει έναν μοναδικό συνδυασμό ψευδαργύρου και μαγνησίου που συμβάλλει ως προς τη διατήρηση της υγιούς ανοσοποιητικής, αναπαραγωγικής και νευρομυϊκής λειτουργίας.

Οδηγίες Χρήσης: Λαμβάνετε 2 κάψουλες ημερησίως με το φαγητό.

Σημείωση: Το σκεύασμα TestoJack 100™ δεν ενδείκνυται σε άτομα που διατρέχουν σοβαρά θέματα υγείας και δεν προορίζεται για το γυναικείο φύλο.

733739021687
Άνδρας

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Κάψουλες
Κατάλληλο για
Vegans & Vegetarians
Κατηγορία Προϊόντος
Συμπληρώματα & Εναλλακτικά
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών