• Uplab Trioderm Sun Panthenol Gel Spray 200ml
Uplab Trioderm Sun Panthenol Gel Spray 200ml
search
Uplab Trioderm Sun Panthenol Gel Spray 200ml

Uplab Trioderm Sun Panthenol Gel Spray 200ml

9,30 €
(με Φ.Π.Α.)

Uplab Trioderm Sun Panthenol Gel Spray 200ml

Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

UpLab Trioderm Panthenol gel Ενυδάτικο γαλάκτωμα σε spray για μετά την έκθεση στον ήλιο 200ml

Το Trioderm Sun Panthenol gel 200ml είναι ένα έντονα κατευναστικό cream gel σε μορφή ψεκασμού που ενισχύει την αναγέννηση του δέρματος μετά από υπερβολική έκθεση στον ήλιο. Αποτελεί πολύτιμη βοήθεια για την καταπολέμηση των εγκαυμάτων και των ηλιακών εξανθημάτων.

Δροσίζει και επιταχύνει την ανάπλαση χάρη στην ειδική σύνθεση σε carbomer gel.

Επίσης προσφέρει ενυδάτωση στο δέρμα χάρη στην περιεκτικότητα σε macademia, ελαιόλαδο, έλαιο νυχτολούλουδου, aloe vera και Hydrovance (Υδροξυαιθυλοουρία).

To Trioderm Panthenol gel 200ml καταπραϋνει το ερεθισμένο δέρμα και εξουδετερώνει τις παρενέργειες των ελεύθερων ριζών λόγω της D-Panthenol και της Βιταμίνης E.

Η εξειδικευμένη φόρμουλα σε creamgel ανακουφίζει αμέσως το δέρμα και το καταπραΰνει από το αίσθημα καύσου, την ερυθρότητα και τους ερεθισμούς μετά από την υπερβολική έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία.

Το σχηματιζόμενο δροσιστικό στρώμα μαλακώνει, ενυδατώνει και περιποιείται τις εκτεθειμένες περιοχές και επιταχύνει τη διαδικασία της επούλωσης και ανάπλασης. Το creamgel εφαρμόζεται και απλώνεται εύκολα στα ευαίσθητα σημεία και στις επώδυνες περιοχές. Με αυτόν τον τρόπο, το δέρμα μετά την εφαρμογή γίνεται απαλό, υγιές και εύπλαστο.

Οδηγίες χρήσης:

Πατήστε το πώμα εφαρμογής, έτσι ώστε να απλωθεί η απαιτούμενη ποσότητα της γέλης στις εκτεθειμένες περιοχές του δέρματος και επαλείψτε ελαφρά. Εφαρμόστε συχνά κατά τη διάρκεια της ημέρας, έως ότου βελτιωθούν τα συμπτώματα από την υπερβολική έκθεση στον ήλιο.

8594013702461
Αντηλιακά
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών