• A-Derma Protect Invisible Fluid SPF 50+ Αντηλιακή Λεπτόρευστη Κρέμα Προσώπου, 40ml
A-Derma Protect Invisible Fluid SPF 50+ Αντηλιακή Λεπτόρευστη Κρέμα Προσώπου, 40ml
search
A-Derma Protect Invisible Fluid SPF 50+ Αντηλιακή Λεπτόρευστη Κρέμα Προσώπου, 40ml

A-Derma Protect Invisible Fluid SPF 50+ Αντηλιακή Λεπτόρευστη Κρέμα Προσώπου, 40ml

12,59 €
(με Φ.Π.Α.)

A-Derma Protect Invisible Fluid SPF 50+ Αντηλιακή Λεπτόρευστη Κρέμα Προσώπου, 40ml

Εξαιρετικά λεπτόρρευστη αντηλιακή κρέμα προσώπου SPF 50+

Αυτή η αόρατη αντηλιακή κρέμα προσώπου προστατεύει το εύθραυστο δέρμα από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου, ενισχύει τον δερματικό φραγμό** και συμβάλλει στην προστασία του κυτταρικού κεφαλαίου.

Απαλά αρωματισμένο, στεγνώνει σε 3 δευτερόλεπτα, μη κολλώδες, ανθεκτικό στο νερό

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

A-Derma Protect Invisible Fluid SPF 50+ Αντηλιακή Λεπτόρευστη Κρέμα Προσώπου, 40ml

Η PROTECT Λεπτόρρευστη αντηλιακή κρέμα προσώπου SPF50+ και η ενσωματωμένη πούδρα της παρέχουν dry touch, μη λιπαρή αίσθηση. Η πρωτοποριακή τεχνολογία «Instant Dry 3 seconds» απορροφάται γρήγορα και δεν αφήνει λευκά ίχνη στην επιφάνεια του δέρματος. Αδιάβροχη αντηλιακή κρέμα που συνδυάζει αποτελεσματικότητα και καλή ανοχή. Η PROTECT Αντηλιακή κρέμα προσώπου SPF50+ προσφέρει στο δέρμα προστασία από τον ήλιο και ενίσχυση**, ιδιαίτερα χάρη στο Barriestolide®, που προέρχεται από το Έλαιο Νεαρών Βλαστών Βρώμης Rhealba®. Κάθε ένα από τα φίλτρα μας έχει αξιολογηθεί από Ανεξάρτητα Εργαστήρια, τα οποία έχουν αποδείξει ότι τα φίλτρα PROTECT δεν έχουν καμία επίδραση στους οργανισμούς που βρίσκονται στο θαλάσσιο περιβάλλον, ιδίως στα κοράλλια (βλ. παρακάτω - ενότητα «Οικολογικά υπεύθυνα φίλτρα»).

ΔΡΑΣΗ

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ: το δέρμα χάρη σε μια προστασία ευρέος φάσματος (UVA και UVB βραχέων και μακρών κυμάτων), στο φωτοσταθερό σύστημά της και την ανθεκτικότητα της στο νερό. Η αόρατη αντηλιακή κρέμα και η αυστηρή επιλογή φίλτρων και συστατικών του προσφέρουν βέλτιστη ανοχή στο μικτό έως λιπαρό δέρμα.

ΕΝΙΣΧΥΕΙ: αποτέλεσμα φυσικού φραγμού για το δέρμα.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ: το κυτταρικό DNA ενάντια στις ακτίνες UVA χάρη στο Barriestolide® με αντιοξειδωτικές ιδιότητες που βελτιώνουν την κυτταρική αποτοξίνωση***

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εφαρμόστε πριν από την έκθεση στον ήλιο και επαναλάβετε τακτικά ώστε να διατηρήσετε την προστασία, ειδικά μετά το μπάνιο στη θάλασσα ή το στέγνωμα και την εφίδρωση.

Εφαρμόστε μεγάλη ποσότητα προϊόντος στο πρόσωπο και τον λαιμό (ενήλικες).

Όσο λιγότερη κρέμα βάζετε, τόσο μειώνεται το επίπεδο προστασίας.

Μην παραμένετε στον ήλιο για πολλή ώρα, ακόμη και αν χρησιμοποιείτε αντηλιακή προστασία. Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο είναι επικίνδυνη.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

WATER (AQUA). C12-15 ALKYL BENZOATE. METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL [NANO]. DIISOPROPYL ADIPATE. ISODECYL NEOPENTANOATE. SILICA. DICAPRYLYL CARBONATE. BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE. DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE. ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE. POTASSIUM CETYL PHOSPHATE. BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE. DECYL GLUCOSIDE. 1,2-HEXANEDIOL. C10-18 TRIGLYCERIDES. VP/EICOSENE COPOLYMER. ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER. AVENA SATIVA (OAT) SPROUT OIL. BENZOIC ACID. DISODIUM EDTA. FRAGRANCE (PARFUM). GLYCERYL BEHENATE. GLYCERYL DIBEHENATE. GLYCERYL STEARATE. PEG-100 STEARATE. PROPYLENE GLYCOL. TOCOPHEROL. TOCOPHERYL ACETATE. TRIBEHENIN. XANTHAN GUM

3282770202144
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών