• Libytec Peaforce 20 Tabs
Libytec Peaforce 20 Tabs
search
Libytec Peaforce 20 Tabs

Libytec Peaforce 20 Tabs

17,10 €
(με Φ.Π.Α.)

Libytec Peaforce 20 Tabs συμπλήρωμα με Pea, κουρκουμά, boswellia, μαύρο πιπέρι, βιταμίνες Β1, Β2, Β6, Β12, μαγνήσιο, L-κυστεϊνη.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Libytec Peaforce Συμπλήρωμα Διατροφής για Αντιοξειδωτική Προστασία & Φυσιολογική Λειτουργία του Νευρικού Συστήματος 20 Caps

Το συμπλήρωμα διατροφής Peaforce 20 Caps από τη Libytec έχει σημαντικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού, του νευρικού συστήματος και των αρθρώσεων λόγω των περιεχομένων βιταμινών Β1, Β2, Β6, Β12, του μαγνησίου, της ΡΕΑ, της κυστείνης και των φυτικών συστατικών Curcuma longa, Boswelia serrata, Piper nigrum.

Ενεργά συστατικά και δράσεις:

  • Βιταμίνη Β1 (θειαμίνη) συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας, στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία, στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και της καρδιάς.
  • Βιταμίνη Β2 (ριβοφλαβίνη) βοηθά στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας, στη φυσιολογική λειτουγία του νευρικού συστήματος,στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάαστασης των ερυθρών αιμοσφαιρίων, στη διατήρηση της κατάστασης του δέρματος, της όρασης, στο μεταβολισμό του σιδήρου, στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες, στη μείωση της κόπωση & της κούρασης.
  • Βιταμίνη Β6 (πυριδοξίνη) συμβάλλει στη φυσιολογική σύνθεση της κυστείνης, στη φυσιολογική λειτουργία μεταβολικών διεργασιών για την παραγωγή ενέργειας, στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, μεταβολισμό ομοκυστείνης, στο φυσιολογικό μεταβολισμό των πρωτεινών και του γλυκογόνου, στο φυσιολογικό σχηματισμό ερυθρών αιμοσφαιρίων, στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία, στη φυσιολογική λειτουργία ανοσοποιητικού συστήματος καθώς και στη μείωση κούρασης & κόπωσης.
  • Βιταμίνη Β12 (κυανοκοβαλαμίνη) συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας, στη φυσιολογική λειτουργία νευρικού συστήματος, στο σχηματισμό ομοκυστείνης,στη ψυχολογική λειτουργία, στον κανονικό σχηματισμό ερυθρών αιμοσφαιρίων, στη σωστή λιτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, στην μείωση κούρασης και κόπωσης.
  • Μαγνήσιο που συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και κόπωσης, στην ισορροπία ηλεκτρολυτών, στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, στη φυσιολογική λειτουργία μυών, οστών & δοντίων, στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία και στην κυτταρική διαίρεση.
  • Η Boswelia serrata συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου και στη φυσιολογική λειτουργία του μυοσκελετικού συστήματος, των οστών, των αρθρώσεων και των μυών.
  • Η Curcuma longa συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας των αρθρώσεων και των οστών.
  • Η Παλμιτοαιθανολαμίδη(ΡΕΑ) είναι ένα πολύτιμο βιομόριο για τη σύνθεση λιπιδίων της κυτταρικής μεμβράνης.
  • Το Piper nigrum βοηθά στη διατήρηση της ακεραιότητας των ιστών του δέρματος.
  • Η L-Κυστείνη έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, δεσμεύει και αδρανοποιεί τις ελεύθερες ρίζες και είναι βασικό συστατικό του κολλαγόνου από το οποίο αποτελούνται σε μεγάλο ποσοστό τα οστά, το δέρμα, οι αρθρώσεις, τα μαλλιά και τα νύχια

Δοσολογία:

1-3 δισκία την ημέρα ή σύμφωνα με την οδηγία του ιατρού για όσο διάστημα κρίνεται απαραίτητο.

Κατάλληλο μόνο για ενήλικες.

Χωρίς Γλουτένη, Λακτόζη.

Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 85892/17-09-2021 Το προιόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας του ΕΟΦ.

Χωρίς Γλουτένη, Λακτόζη.

5214001007080
Αντιοξειδωτικά
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών