• HEALTH SIGN HS Panhealth 90 Caps
HEALTH SIGN HS Panhealth 90 Caps
search
HEALTH SIGN HS Panhealth 90 Caps

Health Sign Panhealth 30 Caps

12,48 €
(με Φ.Π.Α.)

Health Sign Panhealth 30 Caps Ισχυρό αντιοξειδωτικό συμπλήρωμα διατροφής κατά της παχυσαρκίας με εκχυλίσματα ελιάς και ροδιού.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Το HealthSign Panhealth 30 Caps είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό συμπλήρωμα διατροφής που δρα κατά της παχυσαρκίας με εκχυλίσματα ελιάς και ροδιού.

Το εκχύλισμα των φύλλων της ελιάς και η ελαιοευρωπαΐνη, έχει βρεθεί ότι έχουν ισχυρή μικροβιοκτόνο δράση.

Η ελαιοευρωπαΐνη είναι ένας σεκοϊριδοειδής γλυκοζίτης (secoiridoid glucoside) χαρακτηριστικός των Ολεασών (Oleaceae) και αποτελεί το κύριο πολυφαινολικό συστατικό της ελιάς (Olea europaea). Αποτελεί το 6-9% του ξηρού βάρους στα φύλλα της ελιάς. Είναι η ουσία που προσδίδει πικρή γεύση στις άγουρες ελιές (η περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες στις ώριμες ελιές είναι σχεδόν η μισή απ' ότι στις άγουρες). 

Η υδροξυτυροσόλη είναι η κύρια φαινολική ένωση του καρπού της ελιάς που προστατεύει το καρδιαγγειακό σύστημα, έχει αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση και διατηρεί την καλή υγεία του εγκεφάλου, του δέρματος και των αρθρώσεων.

Το ρόδι περιέχει μεγάλες ποσότητες βιοενεργών συστατικών όπως τα φλαβονοειδή και πολυφαινόλες, και κυρίως φαινολικά οξέα, όπως το ελλαγικό οξύ που δρα κατά της παχυσαρκίας και της μείωσης της γήρανσης του δέρματος.

Το ελλαγικό οξύ μπορεί να προσφέρει κάποια προστατευτική δράση ενάντια στις ρυτίδες του δέρματος, μειώνοντας την αποδόμηση του κολλαγόνου που προκαλείται από τις ακτίνες UVB, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην προστασία του από την υπεριώδη ακτινοβολία. 

Περιέχει ανά 1 κάψουλα:

  • Εκχύλισμα φύλλων ελιάς (Olea Europaea) [τιτλοδοτημένο να περιέχει  20% ελαιοευρωπαϊνη]  / 195 mg
  • Εκχύλισμα καρπών ελιάς (Olea Europaea) [τιτλοδοτημένο να περιέχει  10% υδροξυτυροσόλη] / 100 mg
  • Εκχύλισμα φλούδας ροδιού (Punica granatum) [τιτλοδοτημένο να περιέχει  40% ελλαγικό οξύ ως πολυφαινόλη] / 100 mg

Άλλα συστατικά: μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, όξινο φωσφορικό ασβέστιο, στεατικό μαγνήσιο, διοξείδιο του πυριτίου. Το προϊόν δεν περιέχει χρωστικές ουσίες, γλυκαντικές ουσίες, αλλεργιογόνα σίτου, μαγιάς, καλαμποκιού, σόγιας και γάλακτος.

Οδηγίες χρήσης:

Λαμβάνετε 1 δισκίο HealthSign Panhealth ημερησίως ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας. Μην υπερβαίνετε την συνιστώμενη ημερήσια δόση.

Το προϊόν διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.

5200414000015
Αντιοξειδωτικά

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Κάψουλες
Ανάγκη για
Αδυνάτισμα
Αδυνάτισμα & Σύσφιξη
Λοιπά Συμπληρώματα
Κατηγορία Προϊόντος
Συμπληρώματα & Εναλλακτικά
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών