• JASON ΑΝΔΡΙΚΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ & ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΔΑΣΟΥΣ 887ML
  • JASON ΑΝΔΡΙΚΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ & ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΔΑΣΟΥΣ 887ML
JASON ΑΝΔΡΙΚΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ & ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΔΑΣΟΥΣ 887ML
search
JASON ΑΝΔΡΙΚΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ & ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΔΑΣΟΥΣ 887ML

JASON ΑΝΔΡΙΚΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ & ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΔΑΣΟΥΣ 887ML

12,48 €
(με Φ.Π.Α.)

Νιώστε την πιο βαθιά καθαριότητα από την κορυφή ως τα νύχια! Το σαμπουάν και αφρόλουτρο Jason για άνδρες με φρεσκάδα του δάσους συγκεντρώνει τη δύναμη των βοτάνων για να καθαρίσει τέλεια και να απομακρύνει τους ρύπους, τον ιδρώτα και τις οσμές από το πρόσωπο, μαλλιά και σώμα. Η Aloe Vera που περιέχει ενυδατώνει, ενώ τα έλαια κέδρου, πεύκου και ευκάλυπτου θα σας αφήσουν ένα άρωμα φρεσκάδας του βουνού και μία αίσθηση αναζωογόνησης.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Ανδρικό Αφρόλουτρο και Σαμπουάν 2-σε-1

Βιώστε την απόλυτη φρεσκάδα και καθαριότητα "από την κορυφή ως τα νύχια!". Το ανδρικό αφρόλουτρο της JĀSÖN 2-σε-1 προσφέρει μια "ισχυρή γροθιά" από βότανα για να καθαρίσετε πλήρως το πρόσωπό σας, τα μαλλιά και το σώμα σας. Η βιολογική Αλόη Βέρα ενυδατώνει το δέρμα σε βάθος, ενώ τα έλαια Κέδρου, Πεύκου και Ευκαλύπτου χαρίζουν αύρα ορεινού, φρέσκου αέρα και αίσθηση αναζωογόνησης.

Θέλετε να αισθανθείτε φρέσκοι και σούπερ καθαροί;  Εύκολα!

Χωρίς lauryl/laureth sulfates, βιοδιασπώμενο, χωρίς παράγωγα πετρελαίου και λανολίνες, χωρίς ζωικά παράγωγα, χωρίς πειράματα σε ζώα, χωρίς Parabens.

Περιεχόμενο : 887 ml

Πλεονεκτήματα: Αφρόλουτρο και Σαμπουάν 2-σε-1.

Οδηγίες χρήσης:

Εφαρμόστε σε υγρό δέρμα κατά τη διάρκεια του μπάνιου ή του ντους. Κάντε απαλό μασάζ μέχρι που να σχηματιστεί σαπουνάδα και ξεβγάλτε με ζεστό νερό.

Συστατικά:

Aqua (Purified Water), Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Sodium Laurylglucosides Hydroxypropylsulfonate, Sodium Cocoyl Isethionate, Glycerin, Cetyl Alcohol, Xanthan Gum, Abies Sibirica Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Eugenia Caryophyllus (Clove) Leaf Oil, Juniperus Virginiana Oil, Lavandula Hybrida Oil, Pogostemon Cablin Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Humulus Lupulus (Hops) Extract, Macrocystis Pyrifera Extract, Citric Acid, Coco-Glucoside , Glyceryl Oleate, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Eugenol, Limonene, Linalool.

* Πιστοποιημένο Βιολογικό Συστατικό

Προφυλάξεις:

Για εξωτερική χρήση και μόνο. Κρατήστε το μακριά από παιδιά. Αποφύγετε την άμεση επαφή με τα μάτια. Εάν παρουσιαστεί κνησμός ή ερεθισμός, σταματήστε τη χρήση και συμβουλευτείτε έναν ειδικό.

078522001959
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών