• FMD (FLORA) FLOR ESSENCE 500ml
FMD (FLORA) FLOR ESSENCE 500ml
search
FMD (FLORA) FLOR ESSENCE 500ml

FMD Flora Flor-Essence 500ml

30,10 €
(με Φ.Π.Α.)

FMD (FLORA) Flor-Essence 500ml μείγμα 8 βοτανικών εκχυλισμάτων με αποτοξινωτικές ιδιότητες.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

To FMD (FLORA) Flor-Essence 500ml είναι ένα μείγμα 8 βοτάνων σε μια πολύ συγκεκριμένη αναλογία και σύσταση, του οποίου η συνεργική επίδραση είναι ισχυρότερη από ότι θα ήταν εάν λαμβάναμε τα βότανα χωριστά. Σαν ένα τονωτικό, τα αποτελέσματά του γίνονται εμφανή με την πάροδο του χρόνου.

Η συστηματική χρήση του Flor-Essence μπορεί να βοηθήσει τα οργανικά συστήματα να λειτουργήσουν με τη μέγιστη αποδοτικότητα καθημερινά. Τόσο θεμελιώδες όσο μία πολυβιταμίνη, το Flor Essence είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική προσθήκη στην καθημερινότητά σας. Μια χαμηλή ημερήσια δόση κρατά τις τοξίνες και τις ελεύθερες ρίζες μακριά, υποστηρίζοντας ήπια το πεπτικό και το ανοσοποιητικό σύστημα για βέλτιστη λειτουργία του οργανισμού συνολικά. Μια υψηλότερη δόση μπορεί επίσης να ληφθεί περιοδικά ως επανορθωτική αποτοξινωτική αγωγή. Τα αποτελέσματα θα σας απαλλάξουν από πολλά συχνά παράπονα που μπορεί να είχατε πιστέψει ότι ίσως και να είναι φυσιολογικά. 

Το Flor-Essence δε μοιάζει με οποιονδήποτε άλλον τύπο ή φόρμουλα αποτοξίνωσης. Τα θρεπτικά φυτικά στοιχεία των βοτάνων (που το σώμα αναγνωρίζει ως τροφή) είναι μέρος του υλικού που περιβάλλει τα κύτταρα, έτσι μπορούν σχεδόν αμέσως να απορροφηθούν και να χρησιμοποιηθούν. Το Flor-Essence δεν έχει μια στιγμιαία καθαρτική επίδραση: με τη συστηματική του χρήση και δρώντας σε αρμονία με τον οργανισμό, τα 8 συστατικά του βότανα προσδιορίζουν, συλλέγουν και αποβάλλουν τις τοξίνες από τα κύτταρα, τους ιστούς και τα όργανα – αφήνοντας τον οργανισμό λαμπερό εσωτερικά και εξωτερικά. Περισσότερη ενέργεια, καθαρή επιδερμίδα, καλύτερος ύπνος, βελτιωμένη πέψη και ένα ισορροπημένο υγιές σώμα.

Παρασκευάζεται από πιστοποιημένα βιολογικά βότανα κολλιτσίδα, λάπαθο, νεροκάρδαμο, φτελιά, φύ κι kelp, αγιάγκαθο, κόκκινο τριφύλλι και ραβέντι.

  • Χωρίς οινόπνευμα και συντηρητικά
  • Χωρίς χρωστικές, αρωματικές ή γλυκαντικές ουσίες
  • Παραδοσιακή υδατική παρασκευή για επίτευξη μέγιστης απορρόφησης
  • Ασφαλές για μακροχρόνια, καθημερινή χρήση
  • Όλα τα συστατικά εξετάζονται αυστηρά για την αγνότητα, την ποιότητα και τη δραστικότητά τους
  • Το πλήρες φάσμα ιδιοτήτων των οργανικών βοτάνων ισορροπεί το σώμα ώστε να "επανέρχεται" μόνο του – ουσιαστικά να κάνει αυτοϊαση

Οδηγίες χρήσης:

• Σαν αντιοξειδωτικό συμπλήρωμα, ή για συντήρηση: πάρτε 30 ml (1 oz.) μία φορά καθημερινά.

• Για περιοδική αποτοξίνωση: καταναλώστε 30-60 ml (1-2 oz.) μια έως τρεις φορές καθημερινά. Συνεχίστε για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε, ανάλογα με την ένταση της επιθυμητής αποτοξίνωσης. Αρχίστε με τη χαμηλότερη δόση και αυξήστε την βαθμιαία. Το Flor Essence είναι προτιμότερο να ληφθεί τουλάχιστον 30 λεπτά πριν το φαγητό ή πριν την ώρα του ύπνου. Αραιώστε το υγρό με ίση ποσότητα φιλτραρισμένου ή μεταλλικού ζεστού νερού και πιείτε με αργές γουλιές. Επίσης, στοχεύστε να πίνετε δύο λίτρα φυσικό μεταλλικό νερό καθημερινά, ώστε να διευκολύνεται η ταχεία αποβολή των τοξινών που απελευθερώνονται από το τσάι.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: ΤΟ FLOR ESSENCE ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ. ΜΗΝ ΠΙΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ. ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ - ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ!

ΑΝΤΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΓΑΛΟΥΧΙΑ.

061998080702
Αποτοξίνωση

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Υγρό-Fluid
Ανάγκη για
Αποτοξίνωση
Κατηγορία Προϊόντος
Συμπληρώματα & Εναλλακτικά
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών