• Natures Plus Ultra Epo 1500 60 softgels
  • Natures Plus Ultra Epo 1500 60 softgels
  • Natures Plus Ultra Epo 1500 60 softgels
Natures Plus Ultra Epo 1500 60 softgels
search
Natures Plus Ultra Epo 1500 60 softgels

Natures Plus Ultra Epo 1500 60 softgels

40,12 €
(με Φ.Π.Α.)

NATURES PLUS Ultra Epo 1500 60 softgels, συμπλήρωμα διατροφής με GLA.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Συμπλήρωμα διατροφής NATURES PLUS Ultra Epo 1500 60 softgels όπου κάθε αεροστεγής κάψουλα (αποφυγή οξείδωσης/ταγγίσματος) περιέχει: 1.500 mg Evening Primrose Oil (EPO), οργανικής καλλιέργειας, που παρέχει, κατ’ ελάχιστον, 150 mg Gamma Linolenic Acid (GLA), 1.110 mg Linoleic Acid και 12 mg Alpha Linolenic Acid.

Συμβάλλει στην άμυνα του οργανισμού έναντι της Ρευματοειδής αρθρίτιδας, Καρδιοπάθειας και Διαβητικής Νευροπάθειας.

Ψυχρής πίεσης, υποαλλεργικό.

Iδιότητες GLA:

  • Το Γάμμα Λινολενικό Oξύ (GLA) είναι ένα λιπαρό οξύ της σειράς ωμέγα-6 με μεγάλη θεραπευτική αξία, αφού είναι πρόδρομος ουσία της προσταγλαδίνης Ε1 (PGE1) που το σώμα μας χρησιμοποιεί για την αντιμετώπιση των φλεγμονών και για την άμυνα του έναντι παθήσεων, όπως ο καρκίνος, οι καρδιοπάθειες, οι αλλεργίες, το άσθμα, η αρθρίτιδα και οι αυτοάνοσες ασθένειες, καθώς και για την αποφυγή της πρόωρης γήρανσης.
  • Το GLA μπορεί να παραχθεί στο σώμα μας από το λινολεϊκό οξύ, το οποίο συνήθως είναι άφθονο στη διατροφή μας. Αυτό υποβάλλει την ιδέα ότι και το παραγόμενο από τον οργανισμό μας GLA θα είναι άφθονο και αρκετό για τις ανάγκες μας.
  • Μερικοί από τους λόγους αυτούς είναι η ηλικία, το στρες, η άφθονη κατανάλωση ζάχαρης, αλκοόλ, κορεσμένων και υδρογονωμένων λιπών, καθώς και η ανεπάρκεια ενός ή περισσότερων από τα παρακάτω διατροφικά στοιχεία: βιταμίνες C, Β-3, Β-6, μαγνήσιο, ψευδάργυρος. Άλλοι λόγοι μπορεί να είναι ορισμένες ασθένειες, όπως υποθυρεοειδισμός, διαβήτης, καρκίνος, διάφορες ιώσεις.
  • Το λάδι Oινοθήρα ή EPO (Evening Primrose Oil) είναι μια εξαιρετική πηγή GLA και χρησιμοποιείται ευρέως, ενώ το λάδι Μπουράντζας (Borage oil) θεωρείται ακόμη καλύτερη πηγή, αφού περιέχει περισσότερο GLA και λιγότερο λινολεϊκό οξύ σε σχέση με το EPO.

Οδηγίες Χρήσης: 

Μία κάψουλα την ημέρα.

097467046788
Αρθρώσεις & Οστά

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Κάψουλες
Κατηγορία Προϊόντος
Συμπληρώματα & Εναλλακτικά
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών