• Now MSM Joint Health 1000mg 120 Veg. Caps
Now MSM Joint Health 1000mg 120 Veg. Caps
search
Now MSM Joint Health 1000mg 120 Veg. Caps

Now MSM Joint Health 1000mg 120 Veg. Caps

18,56 €
(με Φ.Π.Α.)

Now MSM 1000mg 120 veg. Caps

Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Now MSΜ Joint Health 1000mg Φυτικό Συμπλήρωμα Διατροφής για τις Αρθρώσεις 120 Caps

Το Now MSM Joint Health 1000mg 120 Veg. Caps είναι συμπλήρωμα διατροφής με MSM (μεθυλσουλφονυλμεθάνιο) που συμβάλει στη φυσιολογική υγεία των χόνδρων, των αρθρώσεων, του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών.

Επίσης ενδείκνυται για την αντιμετώπιση αλλεργιών, άσθματος και των χρόνιων πόνων της πλάτης.

Το MSM (μεθυλσουλφονυλμεθάνιο) είναι ένα συστατικό που περιέχει θείο και βρίσκεται φυσικά σε πολύ μικρές ποσότητες στα φρούτα, τα λαχανικά, τους σπόρους, τα ζωικά προϊόντα και σε ορισμένα είδη άλγης.  Ενώσεις του θείου βρίσκονται σε όλα τα ανθρώπινα κύτταρα και είναι απαραίτητες για τη ζωή.

Το MSM, αναφορικά με το ρόλο του στον "Κύκλο του Θείου", βοηθά στη δημιουργία των χημικών δεσμών που απαιτούνται για τη σύνθεση και τη διατήρηση πολυάριθμων και διαφορετικών τύπων δομικών ιστών του ανθρώπινου σώματος, συμπεριλαμβανομένων των συνδετικών ιστών, όπως ο αρθρικός χόνδρος και το δέρμα.

Tο μεθυλσουλφονυλμεθάνιο μπορεί να ληφθεί αυτούσιο ή σε συνδυασμό με άλλα κοινά συμπληρώματα διατροφής όπως η S-αδενοσυλμεθειονίνη (SAMe) και η θειική γλυκοζαμίνη για τη διαχείριση της χρόνιας οσφυαλγίας, της διάτασης ή ρήξης συνδέσμων ή των πρόωρων εκφυλιστικών αλλαγών που επηρεάζουν τις αρθρώσεις και τους μεσοσπονδύλιους δίσκους. 

Οδηγίες χρήσης:

Λαμβάνετε 2 κάψουλες μία έως δύο φορές ημερησίως με το φαγητό. Εάν παρουσιαστούν αέρια του εντέρου, μειώστε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.

To MSM δε συνιστάται σε άτομα που εμφανίζουν γλαύκωμα.

733739021205
Αρθρώσεις & Οστά
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών