• Neubria Drift Sleep Supplement 60 caps
  • Neubria Drift Sleep Supplement 60 caps
Neubria Drift Sleep Supplement 60 caps
search
Neubria Drift Sleep Supplement 60 caps
Neubria Drift Sleep Supplement 60 caps

Neubria Drift Sleep Supplement 60 caps

18,71 €
(με Φ.Π.Α.)

Neubria Drift Sleep Supplement 60 caps

Συμπλήρωμα διατροφής για τη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου.

  • Φυσική υποστήριξη για υγιή ύπνο
  • Βοηθά στη χαλάρωση
  • Βελτιστοποιεί την ποιότητα του ύπνου
  • Ενισχυμένο με φυσικά βότανα που συμβάλλουν στον ύπνο
  • Κατάλληλο για vegans και χορτοφάγους.
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Neubria Drift Sleep Supplement 60 caps είναι ένα φυσικό βοήθημα ύπνου με βοτανικά που υποστηρίζει τη χαλάρωση και βελτιστοποιεί την ποιότητα ύπνου.

Το Neubria Drift είναι σχεδιασμένο ειδικά για άτομα που επιθυμούν υγιή, μη διακοπτόμενο ύπνο και περισσότερη χαλάρωση, στοιχεία που συμβάλλουν στην καλύτερη ποιότητα του ύπνου.  Περιέχει το μείγμα βοτάνων "Bliss" με εξειδικευμένα βότανα που βοηθούν στην ηρεμία, τη χαλάρωση και την καλύτερη ροή του ύπνου χωρίς ανησυχία και διακοπές.  

Ο ύπνος είναι σημαντικός τόσο για τον εγκέφαλο και την γενική υγεία αλλά είναι επίσης απαραίτητος για το ανοσοποιητικό σύστημα.

Το βοτανικό μείγμα "Bliss"  περιέχει Μελισσόχορτο, Σαφράν, Λυκίσκο και Χαμομήλι που βοηθούν στην μείωση του στρες, παρέχοντας μία αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης πριν από τον ύπνο. Αυτά τα φυσικά βοτανικά εκχυλίσματα συνδυάζονται με Μαγνήσιο, συμβάλλοντας στην βελτίωση της ποιότητας και της διάρκειας του ύπνου και βοηθώντας να ξυπνήσεις  με αίσθηση ξεκούρασης και ανανέωσης

ΔΡΑΣΗ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • Βάλσαμο λεμονιού - Ηρεμώντας το βότανο με μακρά ιστορία που χρησιμοποιείται για τη μείωση του άγχους και του άγχους, την προώθηση του ύπνου, καθώς και την ανακούφιση του πόνου και της ταλαιπωρίας που προκαλείται από τη δυσπεψία - προσφέροντας μια φυσική απάντηση σε άτομα που υποφέρουν ως αποτέλεσμα κακών διατροφικών συνηθειών και ζητήματα που απομακρύνονται μετά από μεγάλο γεύμα. 
  • Λυκίσκος  - Χρησιμοποιείται για τη συμπλήρωση άλλων φυσικών βοηθημάτων ύπνου όπως το βάλσαμο λεμονιού, αυτό το φυτικό εκχύλισμα προσφέρει μια καταπραϋντική επίδραση στο νευρικό μας σύστημα - βοηθώντας το σώμα να εισέλθει σε μια ηρεμία μετά από μια κουραστική μέρα διέγερσης, η οποία είναι απαραίτητη για την προώθηση του ποιοτικού ύπνου. 
  • Χαμομήλι - Ποώδες φυτό που χρησιμοποιείται ευρέως για χιλιάδες χρόνια ως μέρος των φυσικών θεραπειών ύπνου. Πολλές πρόσφατες μελέτες διαπίστωσαν ότι μπορεί να προωθήσει σημαντικά τη χαλάρωση και τη σωματική και ψυχική ευεξία - βασικό συστατικό της βελτιωμένης ποιότητας ύπνου. 
  • Κρόκος  Ένα από τα πιο ακριβά φυτά στον κόσμο, αποδείχθηκε ότι προάγει τη χαλάρωση, τη θετική διάθεση και διατηρεί τη συναισθηματική ισορροπία, καθιστώντας το απαραίτητο όταν χρησιμοποιείται με άλλα φυσικά βοηθήματα ύπνου ή ως μέρος ενός κανονικού συμπληρώματος ύπνου. 
  • Μαγνήσιο - Αυτό το σημαντικό ορυκτό έργο υποστηρίζει το νευρικό σας σύστημα, μειώνει την κούραση και την κούραση, καθώς και αποκαθιστά τη φυσική ισορροπία ενώ κοιμάστε - βοηθώντας σας να ξυπνήσετε αισθάνεστε ανανεωμένοι και έτοιμοι να πάτε. 
  • Τρυπτοφάνη - Αρκετές μελέτες επιβεβαιώνουν την αναγκαιότητα αυτής της ένωσης σε οποιοδήποτε συμπλήρωμα ύπνου - βρέθηκε να είναι πρόδρομος της μελατονίνης της ορμόνης ύπνου. Η ώθηση του σώματός σας μειώνει το χρόνο που χρειάζεται για να κοιμηθούμε. 
  • Βιταμίνη D - Ο ρυθμός ύπνου και η βιταμίνη D συμβαδίζουν. Είναι μια βασική συμπερίληψη συμπληρωμάτων ύπνου, επειδή τα στοιχεία δείχνουν ότι αυτό το βασικό θρεπτικό συστατικό εμπλέκεται στην παραγωγή μελατονίνης, η οποία υποστηρίζει τη ρύθμιση του ύπνου - καθιστώντας την ισχυρή προσθήκη σε οποιαδήποτε φυσική θεραπεία ύπνου. 
  • Φολικό οξύ - Η ανεπάρκεια αυτής της βιταμίνης Β συνδέεται με την έλλειψη ύπνου λόγω του οξειδωτικού στρες που προκαλείται από τη μείωση των ουρών τελομερών DNA. Δουλεύοντας για την προστασία των κυττάρων, το φολικό οξύ αντισταθμίζει αυτή τη διαδικασία για να υποστηρίξει βελτιωμένο ύπνο

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Λαμβάνετε 2 κάψουλες Neubria Drift Sleep Supplement καθημερινά, μία ώρα πριν από τοnν ύπνο.

Τα καλύτερα αποτελέσματα θα εμφανίζονται μετά από 3-4 εβδομάδες καθημερινής χρήσης.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Περιεκτικότητα ανά Δόση % ΣΗΠ*

Vitamin D 10 mcg 200

Folic acid 100 mcg 50

Magnesium 60 mg 16

L-Tryptophan 200 mg -

Bliss Botanical complex (Raw Herb equivalent) 2820 mg -

* % Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης

Magnesium Oxide, L-Tryptophan, Hydroxypropylmethyl cellulose, Lemon Balm Extract, Hops Extract, Chamomile extract, Magnesium Stearate, Saffron Extract, Vegan Vitamin D3 Oil, Folic Acid (as 5-methyltetrahydrofolate).

5060552880555
Αϋπνία - Στρές

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Κάψουλες
Ανάγκη για
Αϋπνία - Στρές
Κατάλληλο για
Vegetarians
Συστατικά
Βιταμίνη D, Μαγνήσιο
Κατηγορία Προϊόντος
Συμπληρώματα & Εναλλακτικά
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών