• Pharmasept Baby Care Extra Calm Cream 150ml
Pharmasept Baby Care Extra Calm Cream 150ml
search
Pharmasept Baby Care Extra Calm Cream 150ml

Pharmasept Baby Care Extra Calm Cream 150ml

5,58 €
(με Φ.Π.Α.)

PHARMASEPT Baby Care Extra Calm Cream 150ml φυσική αδιάβροχη κρέμα για αλλαγή πάνας, με απαλή υποαλλεργική σύνθεση που ανακουφίζει άμεσα από ερεθισμούς και κοκκινίλες.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Pharmasept Baby Care Extra Calm Cream 150ml Προστατευτική κρέμα αλλαγής πάνας με απαλή υποαλλεργική σύνθεση σχεδιασμένη για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού. Η σύνθεσή της με 5% οξείδιο του ψευδαργύρου δημιουργεί ένα αδιάβροχο φιλμ προστασίας στην επιδερμίδα που την προφυλάσσει από τη διαβροχή.

Παράλληλα, τα φυτικά συστατικά της ανακουφίζουν άμεσα από συγκάματα και κοκκινίλες, ενυδατώνουν σε βάθος και χαρίζουν μοναδική απαλότητα.

Το εκχύλισμα Βρώμης και το λάδι Χαμομηλιού βοηθούν στη γρήγορη επαναφορά του συγκαμένου δέρματος και καταπραΰνουν από ερεθισμούς και κοκκινίλες.

Βαθειά ενυδάτωση με Ω3-Ω6 λιπαρά οξέα και Προβιταμίνη Β5 που προστατεύουν το δέρμα από την απώλεια υγρασίας και προλαμβάνουν τα συμπτώματα αφυδάτωσης, ξηρότητας ή συγκαμάτων.

Η Βιζαπολόλη και η Αλλαντοΐνη προσφέρουν καταπραϋντική και απαλυντική δράση.

Κλινικά μελετημένη στο Iταλικό ινστιτούτο Farcoderm.

Οδηγίες χρήσης: Καθαρίστε καλά το δέρμα του μωρού στους μηρούς και την περιοχή της πάνας και στη συνέχεια απλώστε την κρέμα με απαλές κυκλικές κινήσεις.

INGREDIENTS:

AQUA (WATER), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, ZINC OXIDE, POLYGLYCERYL-3 POLYRICINOLEATE, DECYL OLEATE, OLUS OIL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, POLYGLYCERYL-3 RICINOLEATE, ISODECYL LAURATE, PPG-3 BENZYL ETHER MYRISTATE, SORBITAN OLEATE, CANDELILLA CERA, SUCROSE POLYSTEARATE, PANTHENOL, CHAMOMILLA RECUTITA (CHAMOMILE) FLOWER EXTRACT, CAMELINA SATIVA SEED OIL, ALLANTOIN, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACT, BISABOLOL, MAGNESIUM SULFATE, DEHYDROACETIC ACID, BENZYL ALCOHOL, CITRIC ACID, PARFUM.

  • PARABENS FREE
  • ALCOHOL FREE
  • COLORANT FREE
  • MINERAL OIL FREE
5205122000920

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Κρέμα
Ανάγκη για
Ξηρό-Ευαίσθητο Δέρμα
Κατηγορία Προϊόντος
Μητέρα & Παιδί
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών