• Natures Plus Choline & Inositol 60 tabs
  • Natures Plus Choline & Inositol 60 tabs
  • Natures Plus Choline & Inositol 60 tabs
Natures Plus Choline & Inositol 60 tabs
search
Natures Plus Choline & Inositol 60 tabs

Natures Plus Choline & Inositol 60 tabs

25,87 €
(με Φ.Π.Α.)

NATURE'S PLUS CHOLINE & INOSITOL, συμπλήρωμα διατροφής με χολίνη, ινοσιτόλη και βιταμίνη C. 

Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Συμπλήρωμα διατροφής NATURE'S PLUS CHOLINE & INOSITOL 60 tabs με 500 mg χολίνης και 500 mg ινοσιτόλης, σε ενισχυμένη βάση από πίτουρο ρυζιού.

ΙΔΙOΤΗΤΕΣ ΧOΛΙΝΗΣ

Η Χολίνη είναι απαραίτητη για τη δημιουργία των νευρικών ώσεων που μεταφέρουν τις πληροφορίες μέσω του νευρικού συστήματος. Επίσης για την καλή λειτουργία της χοληδόχου κύστης και του συκωτιού και για την παραγωγή λεκιθίνης από τον οργανισμό. Συμμετέχει στην παραγωγή των ορμονών και είναι απαραίτητη για τον μεταβολισμό των λιπών και της χοληστερίνης.

ΙΔΙOΤΗΤΕΣ ΙΝOΣΙΤOΛΗΣ

Η ινοσιτόλη είναι απαραίτητη για το μεταβολισμό των λιπών και της χοληστερίνης, την ανάπτυξη των μαλλιών, το σχηματισμό της λεκιθίνης. Βοηθάει στην πρόληψη της σκλήρυνσης κατά πλάκας και στην απομάκρυνση του λίπους από το συκώτι. Φαίνεται ότι είναι σημαντική για τη λειτουργία του εγκεφάλου, της καρδιάς και των ματιών. Η ινοσιτόλη έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία σαν φυσικό ηρεμιστικό και φυσικό βοηθητικό του ύπνου. Σε πολύ μεγάλες δόσεις (6-12 g ημερησίως) έχει χρησιμοποιηθεί επίσης για κατάθλιψη και μανιοκατάθλιψη, για έντονο άγχος και πανικό, καθώς και σε πάσχοντες από Αlzheimer, για τη βελτίωση της ομιλίας και του προσανατολισμού. Σε δόσεις 1.000-1.200 mg η ινοσιτόλη φαίνεται να δίνει καλά αποτελέσματα στη διαβητική νευροπάθεια, ανακουφίζοντας από τους πόνους και βελτιώνοντας τη λειτουργία των νεύρων. Συνιστάται η ταυτόχρονη χορήγηση βιταμίνης C, η οποία φαίνεται ότι δρα συγκρατώντας την ινοσιτόλη εντός των νευρικών κυττάρων.

ΙΔΙOΤΗΤΕΣ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ C

Eνισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθάει στην πρόληψη/θεραπεία του καρκίνου και των παρενεργειών της ακτινοθεραπείας και προστατεύει από τις λοιμώξεις, τις τοξίνες, τη μόλυνση του περιβάλλοντος, τα ηπατοτοξικά φάρμακα. Mελέτη με ποντίκια στα οποία χορηγήθηκαν υψηλές δόσεις acetaminophen ή κοκαΐνης έδειξε ότι η βιτ. μείωσε τις βλάβες στο συκώτι κατά 80% . H βιταμίνη C παίζει ουσιώδη ρόλο στη σύνθεση του κολλαγόνου και στη διαδικασία της επούλωσης των πληγών και των καταγμάτων, καθώς και στη σύνθεση των ορμονών που ελέγχουν το στρες. Eίναι επίσης απαραίτητη για το μεταβολισμό του φυλλικού οξέος, της τυροσίνης και της φαινυλαλανίνης, ενώ διεγείρει την παραγωγή της ιντερφερόνης.

Οδηγίες Χρήσης: 

Mία ταμπλέτα την ημέρα.

097467021341
Χολίνη-Choline

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Ταμπλέτες (Χάπια)
Ανάγκη για
Αϋπνία - Στρές, Ενίσχυση Ανοσοποιητικού, Χοληστερίνη
Κατηγορία Προϊόντος
Συμπληρώματα & Εναλλακτικά
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών