• Hawkins & Brimble Grooming Gift Set Red
  • Hawkins & Brimble Grooming Gift Set Red
  • Hawkins & Brimble Grooming Gift Set Red
Hawkins & Brimble Grooming Gift Set Red
search
Hawkins & Brimble Grooming Gift Set Red

Hawkins & Brimble Grooming Gift Set Red

19,95 €
(με Φ.Π.Α.)

Hawkins & Brimble Elemi & Ginseng Grooming Gift Set Red 2pcs

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Hawkins & Brimble The Ultimate Grooming Gift Set: After Shave Balm 125ml & Shaving Cream 100ml

Το Hawkins & Brimble The Ultimate Grooming Christmas Gift Set περιλαμβάνει:

  • Elemi & Ginseng After Shave Balm 125ml: Εξαιρετικό balm απορροφάται εύκολα και αναπληρώνει την υγρασία που χάνεται κατά το ξύρισμα. Ιδανικό για κανονικό έως ξηρό δέρμα. Η ήπια, μη λιπαρή σύνθεση περιέχει ειδική ενυδατική κρέμα που καταπραΰνει την ταλαιπωρία του δέρματος μετά το ξύρισμα και βοηθά το δέρμα να φαίνεται υγιές και λείο. Αυτό το θρεπτικό μείγμα από ελαιόλαδο, αμυγδαλέλαιο και κακάο βοηθά στην απαλότητα και την ενυδάτωση του δέρματος για μια λεία και ισορροπημένη επιδερμίδα. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά ως ενυδατική κρέμα, αλλά και ως θεραπεία μετά το ξύρισμα.
  • & Elemi & Ginseng Shaving Cream 100ml:Κρέμα ξυρίσματος που αποτελεί την τέλεια θεραπεία για ένα κοντό, απαλό ξύρισμα. Η κρέμα δημιουργεί αφρό υψηλής ποιότητας και αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο και απαλό μετά από ένα καλό ξύρισμα. Φτιαγμένη από τα καλύτερα συστατικά, έχει εκπληκτικές μαλακτικές ιδιότητες που εξασφαλίζουν στενό ξύρισμα και όμορφα αρωματικό δέρμα.

Οδηγίες χρήσης:

After Shave Balm: Βοηθά στη μείωση της ερυθρότητας, καταπραΰνει και θρέφει το δέρμα σας. Απλώστε στο πρόσωπο και κάντε απαλό μασάζ μετά το ξύρισμα.

Shaving Cream: Η κρέμα ξυρίσματος μπορεί να εφαρμοστεί με τα δάχτυλά σας ή ακόμα καλύτερα με το πινέλο ξυρίσματος. Εάν χρησιμοποιείτε το πινέλο ξυρίσματος, προσθέστε ζεστό νερό πριν στροβιλίσετε την κρέμα. Το θέμα είναι να διατηρήσετε την υγρασία στο πινέλο έτσι ώστε να φτάσει κατευθείαν στο πρόσωπό σας για να μαλακώσετε τις τρίχες της γενειάδας και να ανοίξετε τους πόρους. Επομένως, μην αφαιρείτε πολύ υπερβολικό νερό από τη βούρτσα. Κάντε μασάζ στα γένια σας χρησιμοποιώντας κυκλικές πινελιές για ένα απαλό κοντό ξύρισμα.

Συστατικά:

After Shave Balm: Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Prunus Dulcis (Almond) Oil, Peg-20 Stearate, Glyceryl Stearate, Tapioca Starch, Glycerin, Phenoxyethanol, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Panthenol (Vitamin B5), Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Ethylhexylglycerin, Linalool, Limonene, Butylphenyl Methylpropional.

Shaving Cream: Aqua, Propylene Glycol, Sodium Stearate, Sodium Cocoate, Glycerin, Dimethicone, Phenoxyethanol, Ceteareth-20, Peg 75 Lanolin, Sodium Chloride, Parfum, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate, Linalool.

Χωρίς Parabens, Χρωστικές ουσίες, SLS/SLES, Ορυκτέλαια, δοκιμές σε ζώα

5060495672804
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών