• Natures Plus Acidophilus 90 caps
  • Natures Plus Acidophilus 90 caps
  • Natures Plus Acidophilus 90 caps
Natures Plus Acidophilus 90 caps
search
Natures Plus Acidophilus 90 caps

Natures Plus Acidophilus 90 caps

16,11 €
(με Φ.Π.Α.)

NATURE'S PLUS ACIDOPHILUS, κάψουλες με οξεόφιλο για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού. 

Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Κάθε κάψουλα NATURE'S PLUS ACIDOPHILUS 90 caps περιέχει 40 εκατομμύρια ζωντανά κύτταρα οξεόφιλου μαζί με 100 mg πηκτίνης εσπεριδοειδών, που αποτελεί ιδανικό περιβάλλον για τον ενεργό οξεόφιλο.

Ιδιότητες Οξεόφιλου: 

  • O γαλακτοβάκιλλος L. acidophilus είναι το κύριο είδος ευεργετικών βακτηρίων που βρίσκονται στο λεπτό έντερο. Υπάρχει επίσης στον κόλπο της γυναίκας, πράγμα απολύτως φυσικό και επιθυμητό, αφού η εκεί παρουσία του βοηθάει στον έλεγχο των επιβλαβών βακτηρίων και μυκήτων.
  • O οξεόφιλος, όπως και όλοι οι γαλακτοβάκιλλοι (υπάρχουν τουλάχιστον 56 είδη), είναι κατά Gram θετικό, αναερόβιο, κατά βάση, βακτήριο, υπό δεδομένες συνθήκες όμως μπορεί να γίνει αερόβιο. Αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατί μπορεί να στερήσει το οξυγόνο από επιβλαβείς αερόβιους μικροοργανισμούς. Όπως υπονοεί και η λέξη “αερόβιος”, το οξυγόνο είναι απαραίτητο για την επιβίωση των οργανισμών αυτών.
  • O οξεόφιλος συμβάλλει στην παραγωγή ιντερφερόνης, ενισχύοντας έτσι το ανοσοποιητικό σύστημα, ενώ συμβάλλει αποφασιστικά και στη μείωση των ελεύθερων ριζών που παράγονται εντός του οργανισμού.

Οδηγίες χρήσης: 

Μία κάψουλα (δύο φορές) την ημέρα. Για μέγιστη ενεργότητα του οξεόφιλου διατηρείτε το προϊόν καλά κλειστό σε δροσερό μέρος. Μετά το άνοιγμα διατηρήστε το στο ψυγείο. Το προϊόν δεν ενδείκνυται για παιδιά.

097467044807

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Κάψουλες
Ανάγκη για
Ενίσχυση Ανοσοποιητικού
Κατηγορία Προϊόντος
Συμπληρώματα & Εναλλακτικά
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών