• UGA VitaDHA Materna 450 30softgels
  • UGA VitaDHA Materna 450 30softgels
  • UGA VitaDHA Materna 450 30softgels
UGA VitaDHA Materna 450 30softgels
search
UGA VitaDHA Materna 450 30softgels

UGA VitaDHA Materna 450 30softgels

17,96 €
(με Φ.Π.Α.)

UGA VitaDHA Materna 450 30softgels

Συμπλήρωμα Διατροφής Πριν και Κατά Την Διάρκεια της Εγκυμοσύνης

Το φολικό οξύ είναι πολύ σημαντικό πριν και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Ένα ορισμένο ποσοστό γυναικών κινδυνεύει να μην μεταβολίσει σωστά το φολικό οξύ σε l-methylfolate, τη βιολογικά ενεργή μορφή του, αναπτύσσοντας έτσι ανεπάρκεια φολικού οξέος που μπορεί να είναι επικίνδυνη κατά τη διάρκεια μιας τόσο ευαίσθητης φάσης για τις γυναίκες. Το VitaDHA® Materna 450 περιέχει l-methylfolate σε συνδυασμό με ωμέγα-3 DHA,απαραίτητο για την ανάπτυξη του εγκεφάλου και των ματιών του εμβρύου και των βρεφών που θηλάζουν.

Κατάλληλο για γυναίκες που προγραμματίζουν εγκυμοσύνη και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και της γαλουχίας.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

UGA VitaDHA Materna 450 30softgels

Συμπλήρωμα Διατροφής Πριν και Κατά Την Διάρκεια της Εγκυμοσύνης

Το VitaDHA Materna περιέχει l-methylfolate σε συνδυασμό με ωμέγα-3 DHA, τόσο απαραίτητο για την ανάπτυξη του εγκεφάλου και των ματιών του εμβρύου και των βρεφών που θηλάζουν.

ΔΡΑΣΗ

DHA: είναι ένα θεμελιώδες θρεπτικό συστατικό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τόσο για τη μητέρα όσο και για το έμβρυο αφού είναι το κύριο ωμέγα-3 λιπαρό οξύ που περιέχεται στις νευρικές δομές. Συσσωρεύεται επιλεκτικά στον εγκέφαλο κατά την ανάπτυξη και επέκταση του εγκεφαλικού φλοιού στην περιγεννητική περίοδο. Η μητρική πρόσληψη DHA συμβάλλει στη φυσιολογική ανάπτυξη του εγκεφάλου και της όρασης του εμβρύου και των βρεφών που θηλάζουν με ημερήσια πρόσληψη 200 mg DHA επιπλέον της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης για τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα DHA και EPA των 250 mg.

Το L-methylfolate (ως 5MTHF glucosamine Quatrefolic) είναι η δραστική μορφή του φολικού οξέος που δεν χρειάζεται καμία ενζυματική ενεργοποίηση για να απορροφηθεί από τον οργανισμό. Το Quatrefolic έχει αποδειχθεί ότι έχει μεγαλύτερη σταθερότητα και βιοδιαθεσιμότητα σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη μορφή L-5-methyltetrahydrofolate. Το φυλλικό οξύ συμβάλλει στην ανάπτυξη του μητρικού ιστού κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και στον φυσιολογικό μεταβολισμό της ομοκυστε_νης.

Ωμέγα-3 DHA και EPA:είναι τα θεμελιώδη συστατικά των κυτταρικών μεμβρανών και οι πρόδρομες ουσίες μιας κατηγορίας κυτταρικών αγγελιαφόρων που ονομάζονται εικοσανοειδή, τα οποία παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ρύθμιση πολλών φυσιολογικών λειτουργιών. Το DHA είναι ένα βασικό θρεπτικό συστατικό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τόσο για τη μητέρα όσο και για το έμβρυο καθώς είναι το κύριο ωμέγα-3 λιπαρό οξύ που περιέχεται στους φωτοϋποδοχείς του αμφιβληστροειδούς και των νευρικών δομών. Συσσωρεύεται επιλεκτικά στον εγκέφαλο κατά την ανάπτυξη και επέκταση του εγκεφαλικού φλοιού στην περιγεννητική περίοδο. Σε λειτουργικό επίπεδο, το DHA παίζει σημαντικό ρόλο στη μεσολάβηση των βιοχημικών διεργασιών που επιτρέπουν τη μετάδοση σημάτων μεταξύ των νευρώνων.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Ημερήσια δοσολογία: 1 κάψουλα

Δόσεις ανά συσκευασία: 30

Λαμβάνετε 1 κάψουλα την ημέρα με το φαγητό. Καταναλώνετε με λίγο νερό.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 

Ανά 1 κάψουλα

  • Ολικά ωμέγα-3 λιπαρά οξέα 508 mg
  • DHA Plus 450 mg
  • EPA Plus 18 mg
  • Φολικό οξύ (ίσο με 741 mcg Quatrefolic_) 400 mg (200% NRVs)
  • Λοιπά συστατικά / Έκδοχα

Κάψουλα ζελατίνης ψαριού, πυκνωτικό μέσο: μόνο- και διγληκερίδια λιπαρών οξέων, συνδετικός παράγοντας: γλυκερόλη, γαλακτοματοποιητής: λεκιθίνη ηλίανθου, Χρωστική: οξείδια και υδροξείδια σιδήρου.

8033120250484
Εγκυμοσύνη
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών