• Mey Ultimate Eye Cream 15ml
  • Mey Ultimate Eye Cream 15ml
Mey Ultimate Eye Cream 15ml
search
Mey Ultimate Eye Cream 15ml

Mey Ultimate Eye Cream 15ml

41,84 €
(με Φ.Π.Α.)

MEY Ultimate Eye Cream 15ml κρέμα ματιών με πεπτίδια και φυτικά εκχυλίσματα κατά των μαύρων κύκλων και των ρυτίδων έκφρασης

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

MEY Ultimate Eye Cream 15ml κρέμα ματιών με πεπτίδια που καταπολεμούν τις ρυτίδες έκφρασης, φυτικό εκχυλίσμα equisetum arvense που διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης, εκχύλισμα σπόρων γκουαρανά που απαλύνει τους μαύρους κύκλους, μία βιοτεχνολογική σύνθεση με βάση το φυτικό εκχύλισμα κυττάρων γιασεμιού με αντιγηραντικές, συσφικτικές και προστατευτικές ιδιότητες από τις βλάβες που προκαλεί η ακτινοβολία UV, IR και το μπλε φως, σύνθεση με ματρικίνες για δράση κατά των ρυτίδων και βελτίωση του τόνου και της ελαστικότητας του δέρματος, ένα βιομιμητικό πεπτίδιο (ρυθμιστή Προγερίνης) με δράση κατά των ρυτίδων και της  χαλάρωσης του δέρματος και εκχύλισμα φύλλων βελανιδιάς και πράσινου τσαγιού που μειώνει τους μαύρους κύκλους και τις λεπτές ρυτίδες.

Για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, για την καταπολέμηση μαύρων κύκλων, ρυτίδων, απώλειας ελαστικότητας. Προσφέρει λάμψη και προστασία από τις βλάβες που προκαλεί η ακτινοβολία UV, IR και το μπλε φως.

  • Οφθαλμολογικά ελεγμένο
  • Χωρίς προσθήκη parabens
  • Χωρίς προσθήκη παραγώγων πετρελαίου
  • Άρωμα χωρίς αλλεργιογόνα
  • GMO free

Οδηγίες χρήσης: Εφαρμόστε ποσότητα MEY Ultimate Eye Cream 15ml 1 – 2 φορές την ημέρα μετά τον καθαρισμό του δέρματος στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Κάνετε απαλό μασάζ, έως πλήρους απορρόφησης.

5206562000785

Χαρακτηριστικά

Στόχος
Αντιγήρανση & Ανάπλαση
Περιοχή Προσώπου
Μάτια
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών