• iDNA Genomics Άθληση DNA Test Kit
iDNA Genomics Άθληση DNA Test Kit
search
iDNA Genomics Άθληση DNA Test Kit

iDNA Genomics Άθληση DNA Test Kit

110,00 €
(με Φ.Π.Α.)

iDNA Genomics Άθληση DNA Test Kit, τεστ DNA για να βρείτε όλες τις γενετικές πληροφορίες, ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο εξατομικευμένο πρόγραμμα άθλησης σας. 

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο από 4 έως 10 ημέρες Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Ξέρετε ποιο άθλημα σας ταιριάζει; Σε ποιο σπορ θα ήσασταν καλύτεροι; Μήπως σας ενοχλούν οι τένοντες μετά την προπόνηση; Ή πονάνε οι μυς σας; Μήπως να κάνατε και λίγα βάρη αντί μόνο τρέξιμο;

Το iDNA Genomics Άθληση DNA Test Kit σας καθιστά δυνατό να μάθετε  πως ακριβώς τα γονίδιά σας μπορεί να επηρεάζουν το αθλητικό σας προφίλ δύναμης ή αντοχής, την αεροβική σας ικανότητα και τον μυϊκό όγκο, το ρίσκο τραυματισμών στους τένοντες, στις αρθρώσεις και στους μυς, την φυσική σας ικανότητα για αποθεραπεία μετά την άσκηση.

Και όλα αυτά; Μόνο με ένα δείγμα σάλιου.

Μάθετε πώς το δικό σας γενετικό προφίλ μπορεί να επηρεάζει:

  • το αθλητικό σας προφίλ δύναμης ή αντοχής
  • την αεροβική σας ικανότητα
  • την ανάπτυξη μυϊκής μάζας
  • το ρίσκο τραυματισμών στους τένοντες, στις αρθρώσεις και στους μυς
  • την αποθεραπεία μετά την άσκηση
  • το προσωπικό σας κίνητρο για άσκηση

Τώρα μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας, εξατομικευμένο πρόγραμμα άθλησης, αποκτώντας βαθύτερη γνώση της προδιάθεσης και των αναγκών σας.

Ο τρόπος για να τα μάθετε είναι αρκετά απλός: 

  1. Σημειώστε το όνομά σας στο αυτοκόλλητο που βρίσκεται επάνω σε κάθε έναν από τους 2 σωλήνες.
  2. Πριν τη λήψη δείγματος σιέλου, και για τουλάχιστον 30 λεπτά, δεν θα πρέπει να έχετε φάει φαγητό, ή να έχετε μασήσει τσίχλα, δεν θα πρέπει να έχετε πιεί οποιοδήποτε υγρό, να έχετε βουρτσίσει τα δόντια, να έχετε κάνει στοματικές πλύσεις, ή να έχετε καπνίσει. Επίσης, αν φοράτε κραγιόν, να βεβαιωθείτε ότι το έχετε αφαιρέσει. Έτσι θα είμαστε σίγουροι ότι το δείγμα DNA είναι αποκλειστικά δικό σας και δεν υπάρχει καμία εξωτερική επιμόλυνση.
  3. Ανοίξτε τον σωλήνα συλλογής στη διαχωριστική γραμμή και τραβήξτε προς τα έξω την αποστειρωμένη μπατονέτα. Η μπατονέτα δεν πρέπει να έρθει σε επαφή με τα χέρια σας, ή με άλλη επιφάνεια, για να μη χάσει την αποστείρωσή της.
  4. Ανοίξτε καλά το στόμα σας και ξεκινήστε να τρίβετε δυνατά την μπατονέτα στο εσωτερικό μέρος κάθε μάγουλου και στα ούλα σας, με έντονες περιστροφικές κινήσεις, ανοδικές και καθοδικές, για 1 λεπτό συνολικά. Υπολογίστε ότι θα χρειαστούν περίπου 20 κινήσεις σε κάθε μάγουλο. Η περιστροφή της μπατονέτας κατά την διαδικασία εξασφαλίζει την επαρκή λήψη κυττάρων. Είναι πολύ σημαντικό να ακολουθήσετε πιστά αυτή τη διαδικασία για να εξασφαλιστεί ότι η ποσότητα δείγματος θα είναι αρκετή για την απομόνωση του DNA.
  5. Κρατήστε τη μπατονέτα στον αέρα για 1 περίπου λεπτό χωρίς να έρθει σε επαφή με καμία επιφάνεια και μετά τοποθετήστε την προσεκτικά στον σωλήνα συλλογής, εάν είναι δυνατόν χωρίς να έρθει σε επαφή με τα τοιχώματά του. Πιέστε ελαφρά το πώμα για να κλείσει ο σωλήνας.
  6. Τοποθετήστε τον σωλήνα συλλογής στο ξεχωριστό προστατευτικό σακουλάκι και κλείστε. Επαναλάβετε τη διαδικασία και με τη δεύτερη μπατονέτα.
  7. Τέλος, τοποθετήστε τα 2 προστατευτικά σακουλάκια με τους σωλήνες συλλογής μέσα στο κουτί iDNA test kit.
  8. Τοποθετήστε το κουτί που περιέχει τους σωλήνες καθώς και τα συμπληρωμένα και υπογεγραμμένα έγγραφα, μέσα στη σακούλα αποστολής.

Οδηγίες για την αποστολή του δείγματος: 

Για δωρεάν αποστολή του δείγματος στην iDNA Genomics, μπορείτε να καλέσετε την εταιρία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική, ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες:

Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία συλλογής του δείγματος σιέλου, θα ήταν σκόπιμο να έχετε προγραμματίσει ραντεβού με τη Γενική Ταχυδρομική.

Ζητήστε από το παράρτημα της Γενικής Ταχυδρομικής της περιοχής σας* να σας γνωστοποιήσουν την ώρα και μέρα παραλαβής του δείγματος από το χώρο σας, έτσι ώστε να φτάσει το κουτί με το δείγμα στην Αθήνα, την επόμενη ημέρα.

Παραδώστε το κουτί με το δείγμα σιέλου μέσα στη σακούλα που εσωκλείεται στη συσκευασία. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα έγγραφα βρίσκονται εντός, συμπληρωμένα και υπογεγραμμένα.

Η διεύθυνση αποστολής είναι: iDNA Genomics I.K.E., Ευρώτα 27, 14564, N. Κηφισιά. 

Το κόστος της αποστολής με τη Γενική Ταχυδρομική καλύπτεται από την iDNA Genomics, χωρίς δική σας επιβάρυνση.

5200423500049
Φαρμακείο
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών