• A-DERMA PROTECT AC Fluide Matifiant Tres Haute Protection SPF50+ 40ml
A-DERMA PROTECT AC Fluide Matifiant Tres Haute Protection SPF50+ 40ml
search
A-DERMA PROTECT AC Fluide Matifiant Tres Haute Protection SPF50+ 40ml

A-Derma Protect AC Fluide Matifiant Tres Haute Protection SPF50+ 40ml

12,89 €
(με Φ.Π.Α.)

A-Derma Protect AC Fluide Matifiant Tres Haute Protection SPF50+ 40ml

Αντηλιακή λεπτόρευστη κρέμα πολύ υψηλής προστασίας με ματ αποτέλεσμα.

  • Βέλτιστη προστασία της εύθραυστης, ξηρής επιδερμίδας με τάση ατοπίας.
  • Χωρίς άρωμα και με πολύ υψηλή προστασία
  • Κρεμώδης και μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα στο πρόσωπο και το σώμα.
  • Μη κολλώδης και ανθεκτική στο νερό.
  • vegan
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Η λεπτόρευστη κρέμα της A-DERMA Protect AC Fluide Matifiant Tres Haute Protection SPF50+ είναι για το λιπαρό δέρμα με τάση ακμής, πρέπει να προχωράμε πέρα από τα αντηλιακά φίλτρα με σκοπό να προσφέρουμε μία στοχευμένη απάντηση.

Η Λεπτόρρευστη Κρέμα για ματ αποτέλεσμα πολύ υψηλής προστασίας SPF+50 Protect AC έχει αναπτυχθεί και δοκιμαστεί ειδικά για το δέρμα με τάση ακμής.

Επιπλέον, προστατεύει από τις βλαβερές ακτίνες UV, ενισχύει τον αποσταθεροποιημένο δερματικό φραγμό και διασφαλίζει τις κυτταρικές άμυνες κατά των ακτινών UVA. Περιέχει γλουταμινικό οξύ που δρα στην περίσσεια σμήγματος με υφή "dry touch", πλούσιο σε απορροφητικά συστατικά κατά της γυαλάδας για ματ και μη λιπαρό αποτέλεσμα.

ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΟ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ*, αποτέλεσμα έρευνας 7 ετών: το Barriestolide(r) προέρχεται από το Έλαιο Νεαρών Βλαστών Βρώμης Rhealba(r) για να ενισχύσει τα εύθραυστα δέρματα και να μειώσει το επίπεδο ευθραυστότητας στην αντιμετώπιση της επιθετικότητας των UV**.

Σε συνδυασμό με ένα πατενταρισμένο σύστημα φίλτρων, μόνο 4 φίλτρα, προστατεύει τα εύθραυστα δέρματα από τις ακτίνες UV. Ανθεκτικό στο νερό και με ήπιο άρωμα από πράσινο τσάι, γιασεμί και ροδάκινο.
* Κατατεθειμένη ευρεσιτεχνία
** Test in vitro                            

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εφαρμόστε πριν από την έκθεση στον ήλιο και επαναλάβετε τακτικά ώστε να διατηρήσετε την προστασία, ειδικά μετά το μπάνιο στη θάλασσα ή το στέγνωμα και την εφίδρωση. Εφαρμόστε επαρκή ποσότητα (π.χ. 2 μεγάλες πιέσεις στο χέρι ενός ενήλικα).

Εφαρμόζεται σε πρόσωπο και σώμα. Όσο λιγότερη κρέμα βάζετε, τόσο μειώνεται το επίπεδο προστασίας.

Μην παραμένετε στον ήλιο για πολλή ώρα, ακόμη και αν χρησιμοποιείτε αντηλιακή προστασία. Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο είναι επικίνδυνη.

Εφαρμόστε τακιτκά και σε επαρκή ποσότητα, στο πρόσωπο και στο σώμα, καθ΄όλη τη διάρκεια  της έκθεσής σας στον ήλιο  ( π.χ. μεσημεριανό στη βεράντα , βόλτα ... ).
Για το απόλυτο επίπεδο προστασίας, εφαρμόζετε την ποσότητα των 2 mg / cm² δέρματος, το ισοδύναμο ενός δακτύλου προϊόντος για το πρόσωπο και τον λαιμό και / ή 6 κουταλάκια του γλυκού για το σώμα.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Water (Aqua), C12-15 Alkyl Benzoate, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol [Nano], Diisopropyl Adipate, Pentaerythrityl Tetracaprylate/Tetracaprate, Dicaprylyl Carbonate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Diethylhexyl Butamido Triazone, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Butylene Glycol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Potassium Cetyl Phosphate, Decyl Glucoside, C10-18 Triglycerides, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Avena Sativa (Oat) Sprout Oil, Benzoic Acid, Caprylyl Glycol, Disodium Edta, Glyceryl Behenate, Glyceryl Dibehenate, Propylene Glycol, Sodium Hydroxide, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Tribehenin, Xanthan Gum

3282779037679 3282770072754
Φαρμακείο

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Κρέμα
Ανάγκη για
Μεικτό-Λιπαρό Δέρμα
Στόχος
Αντηλιακή Προστασία
Δείκτης Προστασίας
SPF 50
Κατηγορία Προϊόντος
Αντηλιακά
Discount
45%
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών