• BIODERMA HYDRABIO H2O 250ml
BIODERMA HYDRABIO H2O 250ml
search
BIODERMA HYDRABIO H2O 250ml

Bioderma Hydrabio H2O, Solution Micellaire Demaquillante Hydratant, 250ml

11,96 €
(με Φ.Π.Α.)

Ενυδατικό διάλυμα καθαρισμού-ντεμακιγιάζ προσώπου και ματιών για επιδερμίδα απαλή, με αίσθηση άνεσης και λαμπερή.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr
Το διάλυμα καθαρισμού προσώπου BIODERMA Hydrabio H2O Solution Micellaire Demaquillante Hydratant 250ml είναι ειδικό για καθαρισμό, ντεμακιγιάζ και ενυδάτωση. Με το πατενταρισμένο συστατικό Aquagenium™ ξαναμαθαίνει το δέρμα να επανεκκινεί βιολογικά τις φυσικές του ικανότητες ενυδάτωσης και να συγκρατεί το νερό που είναι απαραίτητο για την ισορροπία του. Χάρη στα μικύλλια που περιέχει, ο καθαρισμός και η αφαίρεση του μακιγιάζ σε πρόσωπο και μάτια γίνεται με μία μόνο κίνηση. Το επίσης πατενταρισμένο φυσικό σύμπλοκο D.A.F. αυξάνει το όριο ανεκτικότητας του δέρματος. Αφήνει την επιδερμίδα απαλή, με αίσθηση άνεσης και λαμπερή.
Οδηγίες Χρήσης:
Χρησιμοποιήστε το καθημερινά πρωί ή/και βράδυ εφαρμόζοντας πρώτα σε λίγο βαμβάκι, καθαρίστε/αφαιρέστε το μακιγιάζ από το πρόσωπο και τα μάτια σας, επαναλάβετε την εφαρμογή μέχρι να είναι καθαρό το βαμβάκ και στο τέλος στεγνώστε απαλά.
Ingredients:

AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, POLYSORBATE 20, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, NIACINAMIDE, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PROPYLENE GLYCOL, HEXYLDECANOL, DISODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, CETRIMONIUM BROMIDE, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 546V1]

3401399694127
Γυναίκα

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Υγρό-Fluid
Στόχος
Καθαρισμός-Ντεμακιγιάζ
Περιοχή Προσώπου
Πρόσωπο
Discount
25%
Σειρά Προϊόντων
Hydrabio
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών