• ISDIN Isdinceutics Flavo C Ultraglican 30x2ml
ISDIN Isdinceutics Flavo C Ultraglican 30x2ml
search
ISDIN Isdinceutics Flavo C Ultraglican 30x2ml

ISDIN Isdinceutics Flavo C Ultraglican 30x2ml

39,98 €
(με Φ.Π.Α.)

ISDIN Isdinceutics Flavo C Ultraglican 30x2ml, ορός προσώπου σε αμπούλες ενάντια στην απώλεια της σφριγηλότητας..

Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Ο ορός σε αμπούλες ISDIN Isdinceutics Flavo C Ultraglican 30x2ml αντιοξειδωτική δράση που χαρίζει φωτεινότητα και λάμψη στην επιδερμίδα, βοηθά στη μειώση των ρυτίδων και των σημαδιών γήρανσης, ενυδάτώνει και ενισχύει τη σφριγηλότητα.

Κύρια Συστατικά: 

Βιταμίνη C: ισχυρό αντιοξειδωτικό που βοηθάει στην προστασία της επιδερμίδας από τις καταστροφικές επιπτώσεις των ελεύθερων ριζών, ενώ ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και επαναφέρει τη λάμψη στο δέρμα. 

Ultraglycans: συνδυασμός από πρωτεογλυκάνες και προ-πρωτεογλυκάνες που συμβάλλουν στην διατήρηση της ενυδάτωσης της επιδερμίδας και συντηρεί τις δομές στήριξής της. 

Υαλουρονικό οξύ: συμβάλλει στην απάλυνση των ρυτίδων, χάρη στην υψηλή ικανότητα δέσμευσης νερού, το οποίο αποκαθιστά τα επίπεδα ενυδάτωσης της επιδερμίδας. 

Οδηγίες Χρήσης: 

Τοποθετήστε το πρωί σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα. Ανακινήστε πριν τη χρήση. Εφαρμόστε 1/3 της αμπούλας σε όλο το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών, και κάντε απαλό μασάζ μέχρι το προϊόν να απορροφηθεί πλήρως. Αφού ανοιχτεί, το προϊόν πρέπει να χρησιμοποιηθεί εντός 48 ωρών για να διατηρηθεί η αποτελεσματικότητά του.

8470001769213
Γυναίκα
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών