• NATURE'S PLUS E FEM, 60CAPS
  • NATURE'S PLUS E FEM, 60CAPS
NATURE'S PLUS E FEM, 60CAPS
search
NATURE'S PLUS E FEM, 60CAPS NATURE'S PLUS E FEM, 60CAPS
NATURE'S PLUS E FEM, 60CAPS

Natures Plus E FEM, 60 caps

51,39 €
(με Φ.Π.Α.)

NATURE'S PLUS E FEM, 60CAPS, συνδυασμός βοτάνων, με αμινοξέα, βιταμίνες και μέταλλα, που βοηθούν στην εξισορρόπηση των γυναικείων ορμονών και τη βελτίωση της ερωτικής επιθυμίας. 

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Το συμπλήρωμα διατροφής NATURE'S PLUS E FEM, 60CAPS είναι ένας συνδυασμός βοτάνων, με αμινοξέα, βιταμίνες και μέταλλα, που βοηθούν στην εξισορρόπηση των γυναικείων ορμονών, τη βελτίωση της ερωτικής επιθυμίας (λίμπιντο) και τη διατήρηση της νεανικής ζωντάνιας.

Το E-FEM, με την ειδικά μελετημένη σύνθεσή του, καλύπτει τις διατροφικές ελλείψεις του γυναικείου οργανισμού και του επιτρέπει να παράγει τις ποσότητες των ορμονών που χρειάζεται. Παρέχει φυσικά συστατικά που βοηθούν στην επίτευξη της ορμονικής ισορροπίας, χαρίζοντας έτσι ενέργεια, αντοχή και ζωντάνια, ενώ παράλληλα ενισχύουν την εγκεφαλική και καρδιαγγειακή λειτουργία, βελτιώνουν την άμυνα και τη μυϊκή δύναμη, και συμβάλλουν στην υγιή σεξουαλική λειτουργία και την αύξηση της λίμπιντο. Τα συστατικά του E-FEM τονώνουν ολόκληρο τον οργανισμό και βοηθούν στη διατήρηση της φυσικής λάμψης και της νεανικής ομορφιάς.

Οδηγίες Χρήσης: 

Δύο κάψουλες μία φορά την ημέρα.

Προφυλάξεις: 

Συνιστάται ιατρική συμβουλή για έγκυες, θηλάζουσες, καθώς και γυναίκες που επιθυμούν να μείνουν έγκυες ή ακολουθούν θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης.

Συστατικά:

Maca (Lepidium meyenii): Ενισχύει τη γυναικεία λίμπιντο. Βελτιώνει την παραγωγή των γυναικείων ορμονών και συμβάλλει στη διατήρηση της ισορροπίας οιστρογόνων-τεστοστερόνης. Ενισχύει την εγκεφαλική λειτουργία, αυξάνει την ενέργεια και την αντοχή.

Alanzeebium Botanical Blend (Alangium salvifoliumZiziphus mauritianaCitrus Bioflavonoids): Συνδυασμός Αγιουρβεδικών βοτάνων που χρησιμοποιούνται παραδοσιακά για τη βελτίωση των ερωτικών επιδόσεων και βοηθούν στην εξισορρόπηση οιστρογόνων-τεστοστερόνης.

097467048720
Γυναίκα

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Κάψουλες
Ανάγκη για
Σεξουαλική Τόνωση
Κατηγορία Προϊόντος
Συμπληρώματα & Εναλλακτικά
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών