• Soskin Dramatically Whitening Brown Spot Corrector 30ml
Soskin Dramatically Whitening Brown Spot Corrector 30ml
search
Soskin Dramatically Whitening Brown Spot Corrector 30ml

Soskin Dramatically Whitening Brown Spot Corrector 30ml

26,56 €
(με Φ.Π.Α.)

SOSKIN Dramatically Whitening Brown Spot Corrector 30ml, κρέμα εντατικής λεύκανσης με υφή τζελ που δρα τοπικά ενάντια στις χρωματικές ατέλειες. 

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Η κρέμα προσώπου και χεριών με υφή τζελ SOSKIN Dramatically Whitening Brown Spot Corrector 30ml ελαχιστοποιεί την ένταση των καφέ κηλίδων και των μελαγχρωστικών αλλοιώσεων.

Οι περιοχές με υπερμελάγχρωση εξασθενούν και λειαίνονται. Εμποδίζει τις τοπικές συσσωρεύσεις χρωστικής (μελανίνης) στο δέρμα του προσώπου, του ντεκολτέ και των χεριών. Έχει λεπτόρρευστη, ανάλαφρη, ενυδατική υφή κατάλληλη για τοπική χρήση. Χωρίς ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Ενεργά συστατικά & οφέλη:

Στοχευμένη περιποίηση ενισχυμένη με το σύμπλεγμα SOSKIN D-WHITE. Ήπια δράση κατάλληλη για καθημερινή χρήση.

  • SOSKIN DWHITE (Συμπυκνωμένη Εξυλορεσορκινόλη): στοχεύει στην αιτία της υπερμελάγχρωσης. Βοηθά στη μείωση της εμφάνισης των ορατών κηλίδων στην επιφάνεια του δέρματος και αποτρέπει την εμφάνιση νέων
  • Ασκορβικό οξύ και πυρίτιο: Σταθεροποιημένο παράγωγο της Βιταμίνης C. Βοηθά στην μείωση εμφάνισης μελαγχρωστικών κηλίδων στην επιδερμίδα, στη μείωση της έντασης των κηλίδων και των χρωματικών ανομοιομορφιών

Οδηγίες Χρήσης:

Εφαρμόστε πρωί και βράδυ σε ολόκληρο το πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ μετά τον καθαρισμό. Την ημέρα συστήνεται η χρήση αντηλιακής προστασίας με ελάχιστο δείκτη SPF30.

Να μη χρησιμοποιείται κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

Αποφύγετε την περιοχή των ματιών  Κίνδυνος Ηλιακού εγκαύματος: Το προϊόν περιέχει άλφα υδρόξυ οξέα (AHA) και/ή βήτα υδρόξυ οξέα (BHA) που μπορεί να αυξήσουν την ευαισθησία του δέρματος στον ήλιο και την πιθανότητα εγκαύματος. Συνιστάται η χρήση αντηλιακού, προστατευτικών ρούχων, περιορισμός της έκθεση στον ήλιο όταν χρησιμοποιείτε το προϊόν ακόμα και για μία εβδομάδα μετά.

3760019120447
Γυναίκα

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Κρέμα
Στόχος
Δισχρωμίες & Λεύκανση
Περιοχή Προσώπου
Λαιμός-Ντεκολτέ, Πρόσωπο
Κατηγορία Προϊόντος
Καλλυντικά Προσώπου, Καλλυντικά Σώματος
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών