• Elicina Xtreme Facial Mask 85ml
Elicina Xtreme Facial Mask 85ml
search
Elicina Xtreme Facial Mask 85ml

Elicina Xtreme Facial Mask 85ml

26,78 €
(με Φ.Π.Α.)

Elicina Xtreme Facial Mask 85ml

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Elicina Xtreme Facial Mask Μάσκα Προσώπου 85ml

Η EXtreme Facial Mask 85ml από την Elicina είναι ενυδατική και θρεπτική μάσκα που περιορίζει τα σημάδια της ηλικιας στο πρόσωπο και καθυστερεί την πρόοδο τους με μόνο μια εντατική εφαρμογή 10 λεπτών την εβδομάδα.

Η Elicina Xtreme λειτουργεί σαν ένας φυσικός συνδυασμός ουσιών για εντατική απολέπιση και αναγέννηση του δέρματος, υποστηρίζοντας το να ανακτήσει την ελαστικότητα και τη σταθερότητα του διατηρώντας το φρέσκο και απαλό.

H Elicina Xtreme Facial Mask είναι αποτέλεσμα μελέτης πολλών ετών των φυσικών ιδιοτήτων των ενεργών συστατικών του αυθεντικού εκχυλίσματος Elicina από σαλιγκάρι.

Εχει σαν βάση τις πασίγνωστές αναγεννητικές ιδιότητες που έχουν σχέση με το εκχύλισμα από το σαλιγκάρι για το οποίο μετά από επιστημονικές μελέτες σε βάθος έχει αποδειχθεί ότι περιέχει: Βιταμίνες B1 και C, Αλαντοϊνη και Aucubin (δραστική αντιτοξίνη τοπικής δράσης και αυξάνει την φυσική παραγωγή κολλαγόνου). Ολα τα εκχυλίσματα της περιέχουν μιά διπλά θρεπτική, αντιγηραντική και αναγεννητική ικανότητα προς το δέρμα.

Για καλύτερα αποτελέσματα συνιστάται επίσης η χρήση της κανονικής κρέμας προσώπου Elicina ή της Plus, ανάλογα με τον τύπο δέρματός και η κρέμα Elicina XT για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

7805159000078
Γυναίκα
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών