• LAMBERTS Soya Isoflavones 50mg 60 Tabs
LAMBERTS Soya Isoflavones 50mg 60 Tabs
search
LAMBERTS Soya Isoflavones 50mg 60 Tabs

Lamberts Soya Isoflavones 50mg 60 tabs

21,10 €
(με Φ.Π.Α.)

Lamberts Soya Isoflavones 50mg 60 tabs συμπλήρωμα για γυναίκες προ ή κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης, για ενίσχυση της οστικής πυκνότητας.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Το συμπλήρωμα διατροφής LAMBERTS Soya Isoflavones 50mg περιέχει ισοφλαβονοειδή σόγιας και αποτελεί ένα δημοφιλές συμπλήρωμα διατροφής για γυναίκες προ ή κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης, καθώς υπάρχουν ολοένα και αυξανόμενα επιστημονικά δεδομένα που σχετίζουν τη χρήση τους με την ενίσχυση της οστικής πυκνότητας.

Όλο και περισσότερες επιστημονικές αναφορές στη διεθνή βιβλιογραφία δείχνουν ότι στις δίαιτες των Ανατολικών χωρών υπάρχει μεγάλος αριθμός μικροθρεπτικών συστατικών με προστατευτική δράση σε κυτταρικό επίπεδο. Μια υποομάδα αυτών των μικροθρεπτικών συστατικών,λέγονται ισοφλαβονοειδή, η χρήση των οποίων συνδέεται με ευεργετικά αποτελέσματα ειδικά σε γυναίκες. Τα ισοφλαβονοειδή ανήκουν στην οικογένεια των φλαβονοειδών και βρίσκονται σε υψηλή συγκέντρωση στους καρπούς της σόγιας.

Το συμπλήρωμα διατροφής LAMBERTS Soya Isoflavones 50mg αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά προϊόντα ισοφλαβονοειδών της σόγιας που κυκλοφορούν στο Ηνωμένο Βασίλειο, αντικατοπτρίζοντας το επίπεδο και το προφίλ των ισοφλαβονοειδών που χρησιμοποιούνται στις κλινικές μελέτες.

Το επίπεδο των ισοφλαβονοειδών που περιέχονται στα συμπληρώματα διατροφής μπορεί να προκαλεί σύγχυση καθώς ορισμένες εταιρίες εμφανίζουν σαν ισοφλαβονοειδή όλο το εκχύλισμα της σόγιας. Το γεγονός αυτό οδηγεί σε παραπλάνηση τόσο τον Επαγγελματία Υγείας όσο και τον καταναλωτή, αφού το εκχύλισμα της σόγιας παρέχει ισοφλαβονοειδή σε ποσοστό μόνο 10-30%. Αντιθέτως η Lamberts φροντίζει να αποσαφηνίζει το επίπεδο των ισοφλαβονοειδών καθώς κάθε ταμπλέτα του σκευάσματος Soya Isoflavones παρέχει 50mg καθαρών ισοφλαβονοειδών.

Κάθε ταμπλέτα αποδίδει:

Soya Isoflavones  50mg

Ταμπλετοποίηση με: Calcium Carbonate, Cellulose, Tablet Coating (Titanium Dioxide, Glycerin), Silicon Dioxide, Stearic Acid, Magnesium Stearate.

Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 1ώρα.

Δοσολογία: 1 με 2 ταμπλέτες  ημερησίως.

Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως.

Αλλεργίες: Περιέχει σόγια.

Προφυλάξεις: Δεν πρέπει να λαμβάνεται από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες.

Κατάλληλο για vegan

5055148406622
Γυναίκα

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Ταμπλέτες (Χάπια)
Ανάγκη για
Εμμηνόπαυση
Κατάλληλο για
Vegetarians
Συστατικά
Βότανα
Κατηγορία Προϊόντος
Συμπληρώματα & Εναλλακτικά
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών