• Lamberts Sage 2500mg 90 Tabs
Lamberts Sage 2500mg 90 Tabs
search
Lamberts Sage 2500mg 90 Tabs

Lamberts Sage 2500mg 90 Tabs

23,74 €
(με Φ.Π.Α.)

Φασκόμηλο που μειώνει τα δυσάρεστα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης, βοηθά στη διατήρηση της καλής μνήμης σε ηλικιωμένα άτομα.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Το συμπλήρωμα διατροφής LAMBERTS Sage 2500mg περιέχει φασκόμηλο (Sage) τιτλοδοτημένο Εκχύλισμα των 500mg. Η χρήση του φασκόμηλου σχετίζεται με την μακροζωία και την διατήρηση της καλής μνήμης σε ηλικιωμένα άτομα. Πολλοί ειδικοί διατροφής το χρησιμοποιούν τα τελευταία χρόνια για να αντιμετωπίσουν τις εξάψεις κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης. Η χρήση αυτή υποστηρίζεται από πληθώρα κλινικών μελετών.

Το φασκόμηλο θεωρείται ότι διαθέτει ήπια δράση φυτο-οιστρογόνου. Δηλαδή, παρόλο που δεν διαθέτει χημική συγγένεια με τα οιστρογόνα, διαθέτει παρόμοια χημική δομή. Επομένως δεν προκαλεί την ίδια επίδραση με τα οιστρογόνα στον οργανισμό, αλλά λόγω της παρόμοιας χημικής δομής του, δεσμεύει τους οιστρογονικούς υποδοχείς μειώνοντας τα δυσάρεστα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης.

Το φασκόμηλο που χρησιμοποιείται για την παρασκευή του LAMBERTS Sage 2500mg αποτελεί τιτλοδοτημένο εκχύλισμα που διασφαλίζει την αγνότητα και την ακριβή περιεκτικότητα των δραστικων συστατικών του. Εχει ιδιαίτερη σημασία για  το φασκόμηλο, καθώς τα δραστικά συστατικά του όπως το rosmarinic acid πρέπει να περιέχονται σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο, ενώ ανεπιθύμητες ενώσεις όπως το thujone, σε όσο το δυνατόν χαμηλότερα επίπεδα.

 Για την παρασκευή του Sage της Lamberts χρησιμοποιείται εκχύλισμα από υψηλής ποιότητας φασκομηλιά που παρέχει ένα εγγυημένο επίπεδο της τάξεως των 2,5% rosmarinic acid. Εκτός των υψηλών επιπέδων rosmanic acid, το Sage της Lamberts αποτελεί πιθανότατα το μοναδικό σκεύασμα φασκόμηλου που κυκλοφορεί στην Αγγλία με τόσο χαμηλά επίπεδα thujone.

Κάθε ταμπλέτα αποδίδει:

Sage  2500mg

(provided by 500mg of a 5:1 extract)

Providing 2.5% rosmarinic acid

Ταμπλετοποίηση με: DiCalcium Phosphate, Cellulose, Tablet Coating (Hydroxypropyl Methylcellulose, Colours: Titanium Dioxide & Copper Chlorophyllin, Glycerin), Silicon Dioxide, Stearic Acid, Magnesium Stearate.

Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 1ώρα

Δοσολογία: 1 ταμπλέτα  ημερησίως.

Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως.

Αλλεργίες: Καμία

Προφυλάξεις: Δεν πρέπει να λαμβάνεται από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες.

Κατάλληλο για vegan.

5055148403416
Γυναίκα

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Ταμπλέτες (Χάπια)
Ανάγκη για
Εμμηνόπαυση, Μνήμη - Συγκέντρωση
Κατάλληλο για
Vegetarians
Συστατικά
Βότανα
Κατηγορία Προϊόντος
Συμπληρώματα & Εναλλακτικά
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών