• FMD (FLORA) Super 5 Probiotic 60 Chewable Lozenges
FMD (FLORA) Super 5 Probiotic 60 Chewable Lozenges
search
FMD (FLORA) Super 5 Probiotic 60 Chewable Lozenges

FMD Flora Super 5 Probiotic 60 Chewable Lozenges

25,74 €
(με Φ.Π.Α.)

FMD (FLORA) Super 5 Probiotic 60 Chewable Lozenges συμπλήρωμα διατροφής με ζωντανά προβιοτικά ψυγείου ειδικά για τη στοματική υγεία και το ανώτερο πεπτικό.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Το συμπλήρωμα διατροφής FMD (FLORA) Super 5 Plus Lozenge Probiotic (60 μασώμενα δισκία) περιέχει 2 δισεκατομμύρια ζώντα βακτήρια / κάψουλα (κατά την παραγωγή) και 5 βακτηριακές καλλιέργειες, με L. salivarius, ειδικά προορισμένες για τη βελτίωση της στοματικής υγείας και την προστασία από φλεγμονές και δυσάρεστη αναπνοή.

• Καταπολεμά τα βακτήρια που προκαλούν δυσάρεστη αναπνοή
• Παρέχει τα φιλικά βακτήρια που ενισχύουν τη στοματική υγεία και καταπολεμά τα παθογόνα που προκαλούν ουλίτιδα, τερηδόνα, φλεγμονές, άφθες και στοματίτιδα
• Ιδανικό για ταξιδιώτες και όσους έχουν ευαισθησία στο ανώτερο τμήμα του πεπτικού συστήματος
• Μοναδική γεύση βατόμουρου σε μασώμενη ταμπλέτα

Για τη στοματική υγεία για όλες τις ηλικίες.

Το πεπτικό σύστημα αρχίζει από το στόμα και τα φιλικά βακτήρια χρειάζονται για την προστασία από τα εχθρικά παθογόνα που προκαλούν άφθες, στοματίτιδες, ουλίτιδες, προβλήματα στα δόντια, φλεγμονές και δυσάρεστη αναπνοή. Για να εγκατασταθούν στη στοματική κοιλότητα και να είναι αποτελεσματικά τα προβιοτικά, θα πρέπει να έρθουν σε άμεση επαφή με το στόμα, τα δόντια, τα ούλα, το λαιμό και τον οισοφάγο. Το Super 5 Plus είναι ένας γευστικός τρόπος για την πρόσληψη των προβιοτικών- ιδιαίτερα του L. Salivarius, το οποίο δεν είναι καθόλου συχνό στα συμπληρώματα – με τον τρόπο ακριβώς που πρέπει. Αφήνοντας την ταμπλέτα να λιώσει στο στόμα μετά από κάθε γεύμα, εκμεταλλευόμενα τη ζέστη και την υγρασία του στόματος τα προβιοτικά αναπτύσσονται και «δουλεύουν». Το Super 5 Probiotic είναι ειδικά σχεδιασμένο για να υποστηρίζει την υγεία του ανώτερου πεπτικού (στόμα, λαιμός, οισοφάγος) και να διατηρεί τη σωστή ισορροπία των φιλικών βακτηρίων στις συγκεκριμένες περιοχές.

Συστατικά: Κάθε ταμπλέτα περιέχει εγγυημένα όχι λιγότερα από 2 δις ζώντα κύτταρα κατά το χρόνο παρασκευής (1 δις στην ημερομηνία λήξης)
  Lactobacillus acidophilus HA-122        60%
  Lactobacillus casei HA-108        15%   
  Bifidobacterium bifidum HA-132        15%
  Lactobacillus rhamnosus HA-111          5%
  Lactobacillus salivarius HA-118          5%

Έκδοχα: Μαλτοδεξτρίνη, ξυλιτόλη, μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, ασκορβικό οξύ, κιτρικό οξύ, φυσικό άρωμα rasberry, άλας μαγνησίου (φυτικής προέλευσης), διοξείδιο του πυριτίου.

Προτεινόμενη χρήση: Για την επαναφορά της υγιούς στοματικής χλωρίδας αφήστε να λιώσει στο στόμα 1 ταμπλέτα (μετά από κάθε γεύμα) 3 φορές  τη μέρα ή 1 φορά την ημέρα για τη διατήρηση υγιούς στοματικής χλωρίδας.

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ:

  • Μπορεί να περιέχει ίχνη από σκόνη ή ορό γάλακτος ή λεκιθίνη σόγιας (λιγότερο από 1%).
  • Διακόψτε τη χρήση και συμβουλευθείτε γιατρό εάν συμπτώματα πεπτικών διαταραχών (π.χ. διάρροια) εμφανιστούν, χειροτερέψουν ή επιμείνουν πάνω από 3 μέρες.
  • Μην το χρησιμοποιείτε αν έχετε ναυτία, πυρετό, έμετο, διάρροια με αίμα ή σοβαρό κοιλιακό πόνο.
  • Μην το χρησιμοποιείτε αν είστε σε κατάσταση με χαμηλό ανοσοποιητικό (π.χ. AIDS, λέμφωμα, μακροχρόνια λήψη κορτικοστεροειδών).

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ

 TIP: Ο L. Salivarius παράγει γαλακτικό οξύ το οποίο αντιμάχεται το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού που προκαλεί γαστρικά έλκη.

061998019306
Γυναίκα

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Μασώμενα
Συστατικά
Προβιοτικά
Κατηγορία Προϊόντος
Συμπληρώματα & Εναλλακτικά
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών