• FLOWER Organic Cotton Pads 10pk
  • FLOWER Organic Cotton Pads 10pk
FLOWER Organic Cotton Pads 10pk
search
FLOWER Organic Cotton Pads 10pk FLOWER Organic Cotton Pads 10pk
FLOWER Organic Cotton Pads 10pk

FLOWER Organic Cotton Pads 10pk

4,50 €
(με Φ.Π.Α.)

FLOWER Organic Cotton Pads 10pk 10 σερβιέτες από 100% πιστοποιημένο οργανικό βαμβάκι.

Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Οι σερβιέτες FLOWER Organic Cotton Pads 10pk είναι από οργανικό βαμβάκι με διακριτικό λεπτό σχεδιασμό και φτερά για αποτελεσματικότερη προστασία.

Οι Flower παρέχουν αξιόπιστη προστασία ενώ αφήνουν το δέρµα να αναπνέει!

  • Είναι υγιεινές. Δεν περιέχουν πλαστικό, χλώριο ή άλλα χηµικά. Είναι φτιαγµένες εξολοκλήρου από 100% οργανικό βαµβάκι. Μια κοινή σερβιέτα έχει λευκανθεί µε χλώριο και περιέχει χηµικές ουσίες οι οποίες περιλαµβάνουν υπολείµµατα φυτοφαρµάκων, διοξίνες και άλλα βλαβερά για τον γυναικείο οργανισµό συστατικά. Όλες αυτές οι τοξικές χηµικές ουσίες απορροφούνται από τον κολπικό ιστό, βάζοντας το αναπαραγωγικό σύστηµα και τον γυναικείο οργανισµό σε κίνδυνο.
  • Είναι υποαλλεργικές. Δεν περιέχουν αρώµατα µε απότέλεσµα να µην προκαλούν ερεθισµούς και αλλεργίες.
  • Είναι απορροφητικές και διακριτικές. Εφαρµόζουν τέλεια και δεν διαγράφουν.
  • Είναι πολύ απαλές. Το δέρµα αναπνέει. Νιώθεις σαν να µην φοράς σερβιέτα.
  • Είναι οικολογικές. Μια συµβατική σερβιέτα περιέχει ποσότητα πλαστικού ίση µε 4 πλαστικές σακούλες. 

Η πλειοψηφία των σερβιετών στην αγορά φτιάχνεται από ένα μείγμα χημικών και συνθετικών υλικών και όχι από βαμβάκι όπως μπορεί να πιστεύεις. Το μείγμα αυτό όμως δεν είναι κάτασπρο από την φύση του, έτσι χρησιμοποιείται διοξείδιο του χλωρίου για την λεύκανση του. Αυτό σημαίνει ότι τώρα η σερβιέτα σου περιέχει διοξίνες που είναι από τις πιο βλαβερές, καρκινογόνες ουσίες στον πλανήτη.

Για να είναι τα φτερά της σερβιέτας ελαστικά χρησιμοποιείται λάτεξ, στο οποίο μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού έχει αλλεργία. Επίσης λάτεξ υπάρχει και στην επιφάνεια της σερβιέτας, όσο πιο κοντά στο δέρμα σου δηλαδή.

Για την εξουδετέρωση των οσμών χρησιμοποιούνται τεχνητά αρώματα, τα οποία περιέχουν χημικά και χρώματα που έχουν συνδεθεί με ορμονικές διαταραχές, δερματικά προβλήματα, ακόμα και στείρωση.

Το δέρμα σου είναι ένα πάρα πολύ απορροφητικό όργανο και όποια ουσία το διαπεράσει μπαίνει άμεσα στο αίμα. Αυτό ισχύει σε υπερθετικό βαθμό για την ευαίσθητη περιοχή οπότε τα βλαβερά συστατικά της σερβιέτας σου που φοράς για 5 περίπου μέρες κάθε μήνα για 40 περίπου χρόνια εισέρχονται και παραμένουν μέσα στο σώμα σου...

Οι συμβατικές σερβιέτες περιέχουν πλαστικό και άλλα χημικά άρα είναι βλαβερές για το περιβάλλον.

Όταν χρησιμοποιείς τις Flower προλαμβάνεις ενοχλήσεις, ερεθισμούς, αλλεργικές αντιδράσεις, κολπίτιδες και μυκητιάσεις, ενώ επιτρέπεις στο δέρμα σου να αναπνέει. Επίσης, όταν πετάς τις Flower στα σκουπίδια δεν επιβαρύνεις το περιβάλλον.

5200000021219
Γυναίκα

Χαρακτηριστικά

Ανάγκη για
Εμμηνος Ρύση
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών