• PRIORIN Extra συμπλήρωμα διατροφής για υγεία των Μαλλιών 30 caps -20%
PRIORIN Extra συμπλήρωμα διατροφής για υγεία των Μαλλιών 30 caps -20%
search
PRIORIN Extra συμπλήρωμα διατροφής για υγεία των Μαλλιών 30 caps -20%

PRIORIN Extra συμπλήρωμα διατροφής για υγεία των μαλλιών 30 caps

12,69 €
(με Φ.Π.Α.)

PRIORIN Extra 30 caps συμπλήρωμα διατροφής για υγεία των μαλλιών με εκχύλισμα κεχριού, βιταμίνη B5, L-κυστίνη και βιοτίνη.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Συμπλήρωμα διατροφής για τα μαλλιά Priorin Extra 30 κάψουλες δρα στο επίπεδο των κυττάρων των μαλλιών και συμβάλλει στην αύξηση του ρυθμού ανάπτυξής τους, τροφοδοτώντας τα με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. 

Συστατικά:

  • Εκχύλισμα Κεχριού, που λαμβάνεται με μία ειδική διαδικασία. Το κεχρί περιέχει απαραίτητες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, αλλά και κυρίως φυσικές ενώσεις σιλικόνης.
  • Βιταμίνη B5 (παντοθενικό οξύ) μια απαραίτητη βιταμίνη που συμβάλλει στο μεταβολισμό του μιτωτικού ιστού. Είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό συστατικό στη φυσική διαδικασία αναγέννησης των κυττάρων.
  • L-Κυστίνη, ένα αμινοξύ το οποίο αποτελεί φυσικό συστατικό των τριχών (κερατίνη).
  • Βιοτίνη, μια σημαντική βιταμίνη (επίσης γνωστή ως βιταμίνη B7 ή βιταμίνη Η) για την ενίσχυση της φυσιολογικής λειτουργίας και ανάπτυξης των κυττάρων. Επηρεάζει την ανάπτυξη και τη διαφοροποίηση των επιδερμικών κυττάρων, με αποτέλεσμα να είναι απαραίτητη για το σχηματισμό και την αναγέννηση του δέρματος και των μαλλιών.

Φυσιολογικά, η διαδικασία ανάπτυξης νέων τριχών είναι μία χρονοβόρος διαδικασία και απαιτεί υπομονή. Για το λόγο αυτό συνιστάται η χρήση του προϊόντος Priorin® Extra ως μέρος ενός προγράμματος περιποίησης των μαλλιών για διάστημα τουλάχιστον 3 μηνών.

Τρόπος χρήσης:
Λάβετε 1 κάψουλα Priorin Extra το πρωί και 1 κάψουλα το βράδυ με λίγο νερό. Συνιστάται η χρήση του για περίοδο τριών έως έξι μηνών ενώ το πρόγραμμα μπορεί να επαναληφθεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους εάν είναι απαραίτητο.

Είναι κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά ηλικίας 12 ετών και άνω. 

Ως συμπλήρωμα διατροφής δεν υποκαθιστά την ισορροπημένη διατροφή ή τον υγιή τρόπο ζωής. Σε περίπτωση υπερευαισθησίας ή αλλεργιών σε κάποιο από τα συστατικά ή έκδοχα, συνιστάται η διακοπή χρήσης του προϊόντος.

Σε περίπτωση κύησης και γαλουχίας, παρακαλούμε συμβουλευτείτε το γυναικολόγο σας.

5200309852118 5200309852231
Γυναίκα

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Κάψουλες
Τύπος Προσφοράς
Σε Μισή Τιμή
Κατηγορία Προϊόντος
Περιποίηση Μαλλιών
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών