• Hyfac Woman Soin Global Global Care 40ml
Hyfac Woman Soin Global Global Care 40ml
search
Hyfac Woman Soin Global Global Care 40ml

HYFAC Woman Soin Global 40ml

11,93 €
(με Φ.Π.Α.)

Hyfac Woman Soin Global 40ml Φροντίδα 4 σε 1 για το δέρμα με ατέλειες που καταπολεμά τα φλεγμονώδη σπυράκια και τα μαύρα στίγματα, μαλακώνει και ενυδατώνει.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Πλήρης κρέμα περιποίησης προσώπου HYFAC Woman Soin Global 40ml για γυναίκες που έχουν δέρμα με ατέλειες. Η αντιβακτηριδιακή σύνθεση της με Piroctone Olamine συμβάλλει στον περιορισμό του σχηματισμού φλεγμονωδών σπυριών και στην καταπολέμηση της ακμής της ενήλικης γυναίκας.

Ενώνει και φωτίζει την επιδερμίδα με ακαμψία των πόρων και εξουδετερώνει τις ακαθαρσίες. Οι παράγοντες ματίσματος ρυθμίζουν και απορροφούν το υπερβολικό σμήγμα. Η φόρμουλα της με ένα φρέσκο ​​και διακριτικό άρωμα το καθιστά μια εξαιρετική ενυδατική κρέμα, ιδανική ως βάση μακιγιάζ. Το δέρμα είναι πιο καθαρό, καθαρισμένο, ενυδατωμένο και ενισχυμένο.

Τρόπος Χρήσης:

Μία ή δύο φορές την ημέρα, εφαρμόστε τη συνολική φροντίδα στο πρόσωπο, που προηγουμένως καθαρίστηκε και καθαρίστηκε με το νερό μυκήτων HYFAC Woman και στεγνώθηκε εντελώς. Εξαιρετική βάση μακιγιάζ.  Η κρέμα περιποίησης προσώπου HYFAC Woman Soin Global 40ml μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνη ή σε συνδυασμό με όλους τους τύπους θεραπείας ακμής. Όταν χρησιμοποιείται μόνη της, συνιστάται για την επιδερμίδα που είναι επιρρεπής στην ακμή των γυναικών, συμβάλλοντας στη μείωση των μαύρων στιγμάτων (blackheads), των μικροκυστώσεων του προσώπου και των σπυριών της ακμής.

3760137430039
Γυναίκα

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Κρέμα
Ανάγκη για
Ακνεϊκό Δέρμα
Περιοχή Προσώπου
Πρόσωπο
Κατηγορία Προϊόντος
Καλλυντικά Προσώπου
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών