• HYFAC Mouse a Raser Apaisante 150ml
HYFAC Mouse a Raser Apaisante 150ml
search
HYFAC Mouse a Raser Apaisante 150ml

HYFAC Mouse a Raser Apaisante 150ml

8,70 €
(με Φ.Π.Α.)

HYFAC Mouse a Raser Apaisante 150ml Καταπραϋντικός αφρός ξυρίσματος κατάλληλος για δέρματα με ακμή. Ενυδατώνει, απολυμαίνει και περιορίζει τα βακτήρια και τους μύκητες.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Ο αφρός ξυρίσματος HYFAC Mouse a Raser Apaisante 150ml καθαρίζει το δέρμα και το προετοιμάζει για ένα ομαλό ξύρισμα. Αποφεύγει το σχηματισμό κόκκινων και λευκών σπυριών χάρη στις αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες. Ο κρεμώδης και ελαφρύς αφρός του μαλακώνει το δέρμα και κάνει το ξύρισμα πιο άνετο. Προστατεύει το δέρμα και καταπραΰνει την αίσθηση της «καύσης ξυρίσματος». Κατάλληλο και για το ξύρισμα των ποδιών και των μασχαλών. Αφήνει το δέρμα μαλακό, ενυδατωμένο και καθαρισμένο.

Χωρίς triclosan.

Τρόπος Χρήσης:

Εφαρμόστε μικρή ποσότητα αφρού στο δέρμα που έχει καθαριστεί με το σαπούνι HYFAC και ζεστό νερό. Μασάζ απαλά για να διανείμετε το προϊόν ομοιόμορφα πάνω από την περιοχή ξυρίσματος. Ξυριστείτε και ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Μετά το ξύρισμα, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε μια καταπραϋντική ενυδατική κρέμα.

Ανακινήστε καλά τη φιάλη πριν τη χρήση.

Κατάλληλο για το ξύρισμα όλων των τύπων δέρματος (ξηρό, ευαίσθητο, λιπαρό), ο αφρός ξυρίσματος HYFAC συνιστάται ιδιαίτερα για ευαίσθητο και με τάση ακμής δέρμα. Για να αποφύγετε τον πολλαπλασιασμό των βακτηριδίων, θυμηθείτε να αλλάζετε τακτικά τη λεπίδα του ξυραφιού σας.

3401374381714
Γυναίκα

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Γέλη-Gel
Ανάγκη για
Καθαρισμός
Περιοχή Προσώπου
Πρόσωπο
Κατηγορία Προϊόντος
Καλλυντικά Προσώπου
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών