• HYFAC Soin Global 40ml
HYFAC Soin Global 40ml
search
HYFAC Soin Global 40ml

HYFAC Soin Global 40ml

11,25 €
(με Φ.Π.Α.)

HYFAC Soin Global 40ml Καθημερινή φροντίδα για δέρματα με τάση ακμής, που καταπολεμά τα φλεγμονώδη σπυράκια ενώ μαλακώνει και ενυδατώνει.

Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Η κρέμα προσώπου HYFAC Soin Global 40ml συμβάλλει στην εξάλειψη των ατελειών (σπυράκια ακμής, σπυράκια, μικροκύστες), ενυδατώνει και δίνει ματ αποτέλεσμα. Η φόρμουλα αυτή συνδυάζει διαφορετικά δραστικά συστατικά με ιδιότητες που δρουν συνεργιστικά σε δέρμα με τάση ακμής. Τα οξέα φρούτων (AHA) καθαρίζουν τους πόρους χωρίς επιθέσεις στο δέρμα και αποτρέπουν το σχηματισμό ατελειών. Εξαιρετική βάση μακιγιάζ, καθαρίζει και αφήνει το δέρμα καθαρό, ενυδατωμένο και ενισχυμένο.

Τρόπος Χρήσης:

Εφαρμόστε το πρωί και/ή το βράδυ για να καθαρίσετε το πρόσωπο και αφήστε να στεγνώσει καλά. Αυτή η κρέμα είναι κατάλληλη και για βάση μακιγιάζ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μοναδική θεραπεία ή ως συμπλήρωμα στις θεραπείες ακμής. Όταν σταματάτε τη θεραπεία ακμής, συνιστάται να συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε για να παρατείνετε την αποτελεσματικότητα της θεραπείας. Χρησιμοποιείται μόνο του, συνιστάται για τη φροντίδα του δέρματος με τάση ακμής ως κρέμα ημέρας ή / και κρέμα νύχτας. Βοηθά στην εξάλειψη των κόκκινων και λευκών σπυριών, των μαύρων στιγμάτων (blackheads) και των μικροκυττάρων.

Η συσκευασία σε φιάλη των 40ml "χωρίς αέρα" περιορίζει τον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων μέσα στο προϊόν.

3401374381653
Γυναίκα

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Γέλη-Gel
Ανάγκη για
Ακνεϊκό Δέρμα, Καθαρισμός
Περιοχή Προσώπου
Πρόσωπο
Κατηγορία Προϊόντος
Καλλυντικά Προσώπου
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών