• Hyfac Woman Active Mask peel-off, 15 sachets of 5ml
Hyfac Woman Active Mask peel-off, 15 sachets of 5ml
search
Hyfac Woman Active Mask peel-off, 15 sachets of 5ml

Hyfac Woman Active Mask peel-off, 15 sachets of 5ml

22,10 €
(με Φ.Π.Α.)

Hyfac Woman Active Mask peel-off, 15 sachets of 5ml Μάσκα αποφλοίωσης peel-off κατά της ακμής για ενήλικες γυναίκες που μειώνει την έκκριση σμήγματος. 

Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Η μάσκα προσώπου Hyfac Woman Active Mask peel-off, 15 sachets of 5ml είναι μια πρωτοποριακή θεραπεία για την ακμή σε ενήλικες γυναίκες. Πρόκειται για μια ιατρική συσκευή που ενεργεί τοπικά και απευθείας στην προέλευση της εμφάνισης των σπυριών, των μαύρων στιγμάτων και των μικροκυττάρων. Με ενεργά συστατικά που δρουν εντός του σμηγματογόνου αδένα μειώνοντας την παρουσία των περιττών ορμονών και προωθώντας τον μηχανισμό αυτό-απομάκρυνσης των αποβλήτων μέσα στα κύτταρα του δέρματος.

Τρόπος Χρήσης:

Το βράδυ, αφού καθαρίσετε και στεγνώσετε το δέρμα, εφαρμόστε το περιεχόμενο ενός φακελλίσκου στο πρόσωπο, ειδικά στις πιο πληγείσες περιοχές. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια και το στόμα. Αφήστε το όλη νύχτα και βγάλτε τη μάσκα το επόμενο πρωί. Το πήκτωμα στεγνώνει σε 1 ώρα και μετατρέπεται σε μάσκα αποφλοιωμένη. Η μάσκα αποφλοίωσης επιτρέπει τη βαθιά διείσδυση των ενεργών συστατικών της στοιχείων με απόφραξη. Απαιτείται να την αφήσετε να δράσει τουλάχιστον 4 ώρες.

Εφαρμόστε τη μάσκα 3 φορές την εβδομάδα για 2 μήνες. Στο τέλος της θεραπείας, συνιστάται να κάνετε μια μάσκα εβδομαδιαίως στη θεραπεία συντήρησης.

Ένα κουτί Active Mask περιέχει 15 φακελάκια των 5ml (ένα μήνα θεραπείας). Ένα σακουλάκι είναι για μία χρήση και αντιστοιχεί σε μια εφαρμογή.

3760137430121
Γυναίκα

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Γέλη-Gel
Ανάγκη για
Ακνεϊκό Δέρμα
Περιοχή Προσώπου
Πρόσωπο
Κατηγορία Προϊόντος
Καλλυντικά Προσώπου
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών