• Boderm Acnaid cream 30ml
  • Boderm Acnaid cream 30ml
Boderm Acnaid cream 30ml
search
Boderm Acnaid cream 30ml

Boderm Acnaid cream 30ml

15,58 €
(με Φ.Π.Α.)

Boderm Acnaid cream 30ml

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Boderm Acnaid Cream Κρέμα Κατά της Ροδόχρου Ακμής 30ml

Η κρέμα Acnaid™ από τη Boderm είναι ένα μη επεμβατικό δερματολογικό προϊόν που προορίζεται για τον έλεγχο των ορατών σημαδιών της ροδόχρου ακμής. Η ροδόχρους ακμή είναι μια δερματική πάθηση που επηρεάζει μέρη του προσώπου, όπως η μύτη, τα μάγουλα και το μέτωπο. Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν έξαψη προσώπου, ερυθρότητα προσώπου, κηλίδες, πάχυνση του δέρματος, σπασμένα ή διεσταλμένα τριχοειδή αγγεία.

Η Boderm Acnaid cream 30ml αντιμετωπίζει με επιτυχία τα ορατά σημάδια της ροδόχρου ακμής και αποτρέπει την επανεμφάνισή τους. Επίσης μειώνει τις κόκκινες κηλίδες, την ερυθρότητα του δέρματος και τις ορατές μικρές φλέβες.

Η κρέμα Acnaid™ περιέχει υαλουρονικό νάτριο και διμεθικόνη για τη δημιουργία προστατευτικού στρώματος στην περιοχή περιποίησης δέρματος, όπου τα ενεργά συστατικά εκχυλίσματος φύλλων centella asiatica, εκχύλισμα φυκιών, πουλλουλάνη, μοδουκίνη, αλλαντοΐνη και πανθενόλη καταπραΰνουν το κόκκινο και ευάλωτο δέρμα, μειώνουν την ερυθρότητα και σταθεροποιούν τη λειτουργία του διαταραγμένου δερματικού φραγμού. Οι δραστική ουσία είναι η μοδουκίνη. 

Δερματολογικά ελεγμένο.

Οδηγίες χρήσης:

Πλύνετε το πρόσωπό σας πριν την εφαρμογή με ένα ήπιο καθαριστικό. Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα και απλώστε στην πληγείσα περιοχή. Αφήστε να στεγνώσει.

Μην ξεπλύνετε. Πλύνετε τα χέρια σας μετά την εφαρμογή.

Μπορείτε να εφαρμόσετε 1-2 φορές την ημέρα.

5200375399289
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών