• Vitabiotics Ultra Magnesium 375mg per 2 tablets, 60 tabs
Vitabiotics Ultra Magnesium 375mg per 2 tablets, 60 tabs
search
Vitabiotics Ultra Magnesium 375mg per 2 tablets, 60 tabs

Vitabiotics Ultra Magnesium 375mg per 2 tablets, 60 tabs

7,21 €
(με Φ.Π.Α.)

VITABIOTICS Ultra Magnesium 375mg per 2 tablets, 60 tabs με τη σωστή ποσότητα μαγνησίου υψηλής ποιότητας ιδανικό για άτομα που αναζητούν επιπλέον υποστήριξη στα οστά, συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

VITABIOTICS Ultra Magnesium 375mg per 2 tablets, 60 tabs συμπλήρωμα διατροφής με μαγνήσιο σας δίνει τη σωστή ποσότητα μαγνησίου υψηλής ποιότητας για να διασφαλίσετε τη διατροφική σας πρόσληψη.

Ιδανικό για άτομα που αναζητούν επιπλέον υποστήριξη στα οστά, συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης. Το μαγνήσιο παίζει έναν αριθμό σημαντικών ρόλων στο σώμα, συμπεριλαμβανομένης της βοήθειας στη διατήρηση φυσιολογικών οστών και δοντιών.

Δύο δισκία Ultra Magnesium παρέχουν 100% (375mg) της τιμής αναφοράς Nutrient (NRV%) του μαγνησίου.

Το Vitabiotics Ultra Magnesium μπορεί να είναι κατάλληλο για όσους: με έντονη ζωή, αναζητούν επιπλέον υποστήριξη στα οστά, άνω των 50 ετών. Πολλές διεθνείς μελέτες έχουν δείξει τη σημασία του ορυκτού μαγνησίου στο σώμα. Το μαγνήσιο συμβάλλει στην κανονική απελευθέρωση ενέργειας και επίσης συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

Νευρικό Σύστημα & Λειτουργία των Μυών: Το μαγνήσιο συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος και έχει ρόλο στη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης. Η πρωτεΐνη συμβάλλει στην ανάπτυξη και διατήρηση της μυϊκής μάζας και το μαγνήσιο συμβάλλει στη φυσιολογική σύνθεση πρωτεϊνών και στην φυσιολογική λειτουργία των μυών.

Οστά και δόντια: Η παρουσία του ορυκτού μαγνησίου, καθώς και η συντήρηση των φυσιολογικών οστών και των δοντιών, συμβάλλει επίσης στη φυσιολογική σύνθεση πρωτεϊνών και στην ισορροπία των ηλεκτρολυτών.

Ψυχολογική λειτουργία: Το μαγνήσιο συμβάλλει στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία.

5021265245697
Μαγνήσιο

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Ταμπλέτες (Χάπια)
Σειρά Προϊόντων
Ultra Vitamin D
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών