• Parodontax Complete Protection Extra Fresh toothpaste 75ml
Parodontax Complete Protection Extra Fresh toothpaste 75ml
search
Parodontax Complete Protection Extra Fresh toothpaste 75ml

Parodontax Complete Protection Extra Fresh toothpaste 75ml

4,39 €
(με Φ.Π.Α.)

Parodontax Complete Protection Extra Fresh toothpaste 75ml, φυσική, φθοριούχος οδοντόκρεμα για προστασία ούλων που αιμορραγούν λόγω ουλίτιδας ή περιοδοντίτιδας.

Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Αν βλέπετε αίμα κατά το βούρτσισμα ή τη χρήση οδοντικού νήματος, μπορεί να είναι σημάδι ότι έχετε πρόβλημα στα ούλα. Η οδοντόκρεμα PARODONTAX Extra Fresh Complete Protection 75ml είναι μια εξειδικευμένη οδοντόκρεμα, ειδικά σχεδιασμένη για να σας βοηθά να διατηρείτε τα ούλα σας υγιή και να συμβάλλει στην αντιμετώπιση της αιμορραγίας των ούλων.

Συμβάλλει στην πρόληψη και την αντιμετώπιση της αιμορραγίας των ούλων, ενώ απελευθερώνει μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που διαρκεί.

Κατάλληλη μόνο για ενήλικες.

Οδηγίες Χρήσης: 

Βουρτσίζετε δύο φορές την ημέρα και όχι περισσότερες από τρεις φορές ελαχιστοποιώντας την κατάποση και ξεπλένετε. Να μην χρησιμοποιείται από παιδιά ηλικάς κάτω των 12 ετών. Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά.

Εάν τα συμπτώματα επιμένουν σε ενήλικες ή για παιδιά με ούλα που αιμορραγούν, συμβουλευτείτε οδοντίατρο. Σε περίπτωση ερεθισμού διακόψτε τη χρήση. Eάν παρατηρήσετε πρήξιμο στο στόμα ή στο πρόσωπο, απευθυνθείτε σε οδοντίατρο ή γιατρό.

5054563054975
Οδοντόκρεμες

Χαρακτηριστικά

Ανάγκη για
Ευαίσθητα Ούλα-Δόντια
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών