• Moller's Forte Omega-3 150 caps
  • MOLLER'S Forte Omega-3 150 caps
Moller's Forte Omega-3 150 caps
search
MOLLER'S Forte Omega-3 150 caps
Moller's Forte Omega-3 150 caps

Moller's Forte Omega-3 150 caps

25,63 €
(με Φ.Π.Α.)

MOLLER'S Forte Omega-3 150 caps

Μαλακές κάψουλες Ω-3 λιπαρών οξέων από υψηλής ποιότητας μουρουνέλαιο και συμπυκνωμένο ιχθυέλαιο.

Για ενήλικες και παιδιά από 6 ετών

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

MOLLER'S Forte Omega-3 150 caps

Möller’s Μουρουνέλαιο υγρό από συκώτι Αρκτικής μουρούνας – Συμπληρώνει την καθημερινή διατροφή με ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, βιταμίνες D3, A και E αποτελώντας τέλεια λύση για όλη την οικογένεια.

Πλούσια φυσική πηγή ωμέγα-3 (DHA & EPA), που συμβάλλουν στησωστή λειτουργία της καρδιάς, του εγκεφάλου και των ματιών. 

Περιέχει επίσης βιταμίνη D3, που βοηθά στηνθωράκιση του ανοσοποιητικού συστήματος, καθώς και στηδιατήρηση της υγείας των οστών και των δοντιών. 

Ιδανική λύση για όσους επιθυμούν να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό και το νευρικό τους σύστημα, την καρδιά, τις εγκεφαλικές λειτουργίες, κ.λπ.

ΔΡΑΣΗ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα είναι ωφέλιμα για:

Την καρδιά και τις καρδιαγγειακές παθήσεις. Μειώνουν τα τριγλυκερίδια, τη χοληστερίνη και την υψηλή πίεση και περιορίζουν την αρτηριακή πλάκα. Έχουν αντιφλεγμονικές ιδιότητες καταπολεμώντας τον πόνο και τη δυσκαμψία της ρευματοειδούς αρθρίτιδας, ενώ αυξάνουν την αποτελεσματικότητα των αντιφλεγμονικών φαρμάκων. Φαίνεται να είναι χρήσιμα στην κατάθλιψη. Ορισμένες μελέτες δείχνουν ότι μπορούν να μειώσουν τα συμπτώματα της ελλειμματικής προσοχής στα παιδιά και να βελτιώσουν τις νοητικές τους ικανότητες. Υπάρχουν ενδείξεις ότι προστατεύουν από το Alzheimer και τη βαθμιαία απώλεια μνήμης, λόγω ηλικίας.  Μελέτη του Harvard έδειξε ότι αυξάνουν κατά 2,22 έτη το προσδόκιμο ζωής των ηλικιωμένων (Ann Intern Med, 2013, 158(7):515-525).

Ιδιότητες βιταμίνηςD

Εξαιρετικής σημασίας για την υγεία, την ευεξία και την αποτροπή κυτταρικών ανωμαλιών που ενδέχεται να οδηγήσουν σε καρκίνο. Πλήθος ζωτικών λειτουργιών του σώματος μας εξαρτώνται από την βιταμίνη D, περιλαμβανομένης της διατήρησης φυσιολογικών επιπέδων ασβεστίου/φωσφόρου στο αίμα και της διατήρησης ισχυρών οστών.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Δύο κάψουλες την ημέρα για παιδιά άνω των 6 ετών και ενήλικες. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία χωρίς τη συμβουλή του γιατρού σας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη δίαιτα. Αν είστε ασθενής, έγκυος, θηλάζουσα ή υπό φαρμακευτική αγωγή, συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Συμπυκνωμένο ιχθυέλαιο, ζελατίνη (συστατικό κάψουλας), μουρουνέλαιο, γλυκερόλη, μείγμα τοκοφερολών ως αντιοξειδωτικό, χοληκαλσιφερόλη (βιταμίνη D3).

5702076063327 7070866015480 7070866021658

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Κάψουλες
Ανάγκη για
Αρθρώσεις & Οστά, Γαστρεντερικές Διαταραχές, Μνήμη - Συγκέντρωση
Συστατικά
Omega 3
Κατηγορία Προϊόντος
Συμπληρώματα & Εναλλακτικά
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών