• Νέο
  • ANIVA OPTOASPIS για το Γλαύκωμα 30tabs
ANIVA OPTOASPIS για το Γλαύκωμα 30tabs
search
ANIVA OPTOASPIS για το Γλαύκωμα 30tabs

ANIVA OPTOASPIS για το Γλαύκωμα 30tabs

22,70 €
(με Φ.Π.Α.)

Το Optoaspis είναι ένα καινοτόμο σκεύασμα για τη διαχείριση του γλαυκώματος και την επιβράδυνση της εξέλιξης της νόσου, προσφέροντας τετραπλό μηχανισμό δράσης. Το προϊόν παρέχει ισχυρό αντιοξειδωτικό μηχανισμό στα ευαίσθητα σε οξείδωση γαγγλιακά κύτταρα και παρεμποδίζει την εκφύλιση τους.

  • Δρα συνεργατικά με τη φαρμακευτική αγωγή
  • Βασισμένο σε κλινικές μελέτες
  • Χωρίς παρενέργειες
  • Χωρίς ζάχαρη - γλουτένη - συντηρητικά
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Το γλαύκωμα είναι μια από τις πιο συχνές παθήσεις του οφθαλμού που προσβάλλει εκατομμύρια ανθρώπους. Είναι μια πάθηση που χαρακτηρίζεται από σταδιακή καταστροφή του οπτικού νεύρου, η οποία οδηγεί σε σταδιακή και μη αναστρέψιμη απώλεια όρασης. Στο εσωτερικό του οφθαλμού κυκλοφορεί ένα υγρό, το υδατοειδές υγρό, το οποίο είναι υπεύθυνο για τη θρέψη του οφθαλμού. Το υγρό παράγεται και αποχετεύεται από τον οφθαλμό διαμορφώνοντας την λεγόμενη ενδοφθάλμια πίεση. Όταν το υδατοειδές υγρό δεν μπορεί να αποχετευτεί σωστά από τον οφθαλμό, συσσωρεύεται με αποτέλεσμα την αύξηση της ενδοφθάλμιας πίεσης. Η αυξημένη πίεση μεταφέρεται στο πίσω μέρος του οφθαλμού, με αποτέλεσμα την νευροεκφύλιση του οπτικού νεύρου με σταδιακή απώλεια όρασης. Το οξειδωτικό στρες είναι καθοριστικός παράγοντας για την έναρξη και εξέλιξη της εκφύλισης του οπτικού νεύρου. Οι θεραπευτικές αγωγές για το γλαύκωμα στοχεύουν έως τώρα στην ρύθμιση της ενδοφθάλμιας πίεσης, προσπαθώντας να μειώσουν έμμεσα την ταχύτητα εξέλιξης της εκφύλισης. Ωστόσο, αναγκαία είναι η προστασία του οπτικού νεύρου από εκφύλιση.

Βασικό αντιοξειδωτικό συστατικό αποτελεί η ασταξανθίνη, η οποία είναι κυριολεκτικά εκατοντάδες φορές ισχυρότερη από άλλα αντιοξειδωτικά μόρια. Επιπροσθέτως, το προϊόν αυξάνει τη μικροκυκλοφορία του αίματος γύρω από το οπτικό νεύρο,  τροφοδοτώντας τα γαγγλιακά κύτταρα με θρεπτικά συστατικά. Δραστικό συστατικό που συνεισφέρει στη μικροκυκλοφορία του αίματος είναι οι ανθοκυανίνες που περιέχονται στο εκχύλισμα Black currant (φραγκοστάφυλλο). Το προϊόν μεταβολίζει αποτελεσματικά την ομοκυστεινή, συμβάλλοντας στην μείωση της εξέλιξης της εκφύλισης του οπτικού νεύρου. Ο συνδυασμός βιταμινών Β9 & Β12 δρα στο μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης και καλύπτει τις ημερήσιες ανάγκες των γλαυκωματικών ασθενών. Τέλος, η καινοτομία του προϊόντος έγκειται στην συμμετοχή  που έρχεται να προσφέρει στη ρύθμιση της ενδοφθάλμιας πίεσης. Αυτό επιτυγχάνεται με το εκχύλισμα Coleus Forskohlii με δραστικό συστατικό τη φορσκολίνη, η οποία μειώνει την παραγωγή του υδατοειδούς υγρού στο πρόσθιο τμήμα του οφθαλμού, συμβάλλοντας στη μείωση της ενδοφθάλμιας πίεσης. 

ΔΡΑΣΗ

Προστατεύει τα γαγγλιακά κύτταρα από οξείδωση

Προφυλάσσει το οπτικό νεύρο από περαιτέρω εκφύλιση

Βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία  στο οπίσθιο μέρος του οφθαλμού

Ρυθμίζει την ενδοφθάλμια πίεση

ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ

Προ-γλαυκωματικό στάδιο για πρόληψη της νευροεκφύλισης 

Ενεργό γλαύκωμα για διαχείριση και επιβράδυνση της εξέλιξης

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

1 δισκίο την ημέρα

5200415201336
Οραση - Μάτια
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών