• VITA RESEARCH Mannovit 14 x 4g
VITA RESEARCH Mannovit 14 x 4g
search
VITA RESEARCH Mannovit 14 x 4g

VR Medical Mannovit 14 packets x 4g

8,55 €
(με Φ.Π.Α.)

VR Medical Mannovit 14 packets x 4g, συμπλήρωμα διατροφής για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων των ουρολοιμώξεων, με 2g D-Μαννόζης και 50mg εκχύλισμα κράνμπερυ.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Συμπλήρωμα διατροφής VR Medical Mannovit 14 packets x 4g για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων των ουρολοιμώξεων και την αποφυγή των υποτροπών τους.

Σε συνδυασμό με αντιμικροβιακούς παράγοντες το Mannovit ενδείκνυται για τη θεραπεία της οξείας κυστίτιδας και άλλων ουρολοιμώξεων όπως και για την προστασία από τις επαναμολύνσεις.

  • Ανακουφίζει από τα συμπτώματα της κυστίτιδας
  • Αποτελεί δραστική προφύλαξη από τις υποτροπές
  • Μειώνει τη συχνότητα των υποτροπών
  • Είναι ασφαλές για χρήση κατά την κύηση, το θηλασμό, σε παιδιά και διαβητικούς.
  • Είναι 100% ασφαλές, ενδύκνειται για μακροχρόνια λήψη.
  • Έχει ευχάριστη, δροσερή γεύση και υπέροχο άρωμα.

Δραστικά συστατικά: 

Η D- Mαννόζη δεσμεύει τις δομές προσκόλλησης των εντερικών βακτηρίων στο επιθήλιο του ουροποιητικού συστήματος εμποδίζοντας τη βακτηριακή πρόσφυση στο ουροθήλιο.

Το Κράνμπερυ (καρπός Vaccinium Macrocarpon Aiton) συμβάλλει στην αποβολή των σωματικών υγρών, στη λειτουργικότητα του ουροποιητικού συστήματος, στην κανονικότητα της εντερικής λειτουργίας και έχει αντιοξειδωτική δράση.

Οδηγίες Χρήσης:

Συνιστάται η λήψη 1-3 φακελάκια την ημέρα, το κάθε φακελάκι αραιωμένο σε ένα ποτήρι με 150 ml νερού, εκτός αν συστήνεται διαφορετικά από τον ειδικό υγείας.Συγκεκριμένα, ως υποστήριξη σε περίπτωση οξείας κυστίτιδας, η προτεινόμενη χρήση έχει ως εξής: 1η, 2η και 3η ημέρα: 3 φακελάκια την ημέρα 4η και 5η ημέρα: 2 φακελάκια την ημέραΤα φακελάκια πρέπει να λαμβάνονται κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας.

Ως πρόληψη για την αποφυγή της εμφάνισης νέων υποτροπών της κυστίτιδας, η προτεινόμενη δοσολογία είναι 1 φακελάκι την ημέρα για τουλάχιστον 1 μήνα.

Συνιστάται να πίνετε τουλάχιστον 2 λίτρα νερό την ημέρα, για να διευκολύνετε η διούρηση.

Ενδείξεις: 

Το MANNOVIT είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής D-Μαννόζης και εκχυλίσματος Κράνμπερυ (καρπός Vaccinium Macrocarpon Aiton), χρήσιμο για την αντιστάθμιση μιας διατροφικής ανεπάρκειας ή για αυξημένες οργανικές ανάγκες αυτών των θρεπτικών συστατικών. Το Κράνμπερυ (καρπός Vaccinium Macrocarpon Aiton) συμβάλλει στην αποβολή σωματικών υγρών, στη λειτουργικότητα του ουροποιητικού συστήματος, στην κανονικότητα της εντερικής λειτουργίας και στην αντιοξειδωτική δράση.

Προειδοποιήσεις:

Φυλάσσετε σε θερμοκρασία δωματίου (όχι πάνω από 25oC)· αποφύγετε την έκθεση σε εντοπισμένες πηγές θερμότητας, το ηλιακό φως και την επαφή με νερό.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά κάτω των 3 ετών.

Συστατικά:

Κάθε φακελάκι MANNOVIT περιέχει: Μαννόζη· φρουκτόζη· ρυθμιστή οξύτητας: κιτρικό οξύ· άρωμα βατόμουρου· Κράνμπερυ e.s. (καρπός Vaccinium Macrocarpon Aiton) τιτλ. 30% σε προανθοκυανιδίνες· χρωστικές κόκκινου παντζαριού· γλυκαντικό: σουκραλόζη· αντισυγκολητικός παράγοντας: διοξείδιο του πυριτίου.

8053303590145
Ουροποιητικό

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Φακελάκια
Ανάγκη για
Ουροποιητικό
Κατηγορία Προϊόντος
Συμπληρώματα & Εναλλακτικά
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών