• Olonea Ouromanoz Rapid 14 Sachets
Olonea Ouromanoz Rapid 14 Sachets
search
Olonea Ouromanoz Rapid 14 Sachets

Olonea Ouromanoz Rapid 14 Sachets

17,33 €
(με Φ.Π.Α.)

Olonea Ouromanoz Rapid 14 Φακελάκια

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Olonea Ouromanoz Rapid για Άμεση Αντιμετώπιση των Ουρολοιμώξεων 14 Φακελάκια

Το Olonea Ouromanoz Rapid  14 Sachets είναι συμπλήρωμα διατροφής με φυσική D-μαννόζη από σημύδα, πρεβιοτικό κόμμι ακακίας, cranberry PACRAN®, ιβίσκο Ellirose™ και βιταμίνη C από ασερόλα για την άμεση αντιμετώπιση των ουρολοιμώξεων.

Το Olonea Ouromanoz Rapid 14 Sachets ενδείκνυται για:

  • την αποτελεσματική αντιμετώπιση των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος
  • oξεία ουρολοίμωξη
  • κυστίτιδα
  • διάφορα συμπτώματα του ουροποιητικού συστήματος, όπως δυσουρία, συχνή ούρηση, επείγουσα ανάγκη για ούρηση, πόνο στην ουροδόχο κύστη κ.ά.

Ενεργά συστατικά και δράσεις:

  • D Μαννόζη Procistin: H D-μαννόζη αποτελεί φυσικό δομικό συστατικό του βλεννογόνου της ουροδόχου κύστης. Τα βακτήρια προσκολλώνται εκεί προκαλώντας φλεγμονή. Όταν η D-μαννόζη λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής, δεν διασπάται και φτάνει άθικτη στο ουροποιητικό σύστημα, όπου και αποβάλλεται με τη διούρηση. Στη συνέχεια τα βακτήρια αναγνωρίζουν τη D-μαννόζη και προσκολλώνται σε αυτή και στη συνεχεία απομακρύνονται μέσω των ούρων. 
  • Cranberry Pacran: Oλόκληρος καρπός του Cranberry (φλοιό, σάρκα, κουκούτσι) με προστατευτική και θεραπευτική δράση εναντίον των ουρολοιμώξεων.
  • Ιβίσκος Ellirose που είναι φυτό πλούσιο σε φυτοθρεπτικά συστατικά διακόπτοντας ταχύτατα τη βακτηριακή ανάπτυξη μικροοργανισμών σχετιζόμενων με ουρολοιμώξεις και μειώνουν το pH των ούρων.
  • Vitamin C Acerola: Οι καρποί του φρούτου acerola αποτελούν μια πλούσια, φυσική πηγή βιταμίνης C, με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Η ημερήσια προτεινόμενη δοσολογία καλύπτει το 96% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης βιταμίνης C, συμβάλλοντας έτσι στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και στην πιο άμεση αντιμετώπιση και εξολόθρευση παθογόνων βακτηρίων.
  • Πρεβιοτικό κόμμι ακακίας που διαθέτει ισχυρή πρεβιοτική δράση ενισχύοντας και εξισορροπώντας το εντερικό και κολπικό μικροβίωμα.

Είναι κατάλληλο για όλους.

Χωρίς συντηρητικά, λακτόζη & λακτοπρωτεΐνη, γλουτένη, σόγια, μαγιά, ζελατίνη γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς, βλαπτικά πρόσθετα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κι από διαβητικούς.

Κατάλληλο για vegan.

Οδηγίες χρήσης:

1 φακελάκι 2 φορές ημερησίως. Να λαμβάνεται διαλυμένο σε νερό. Συνιστάται να πίνετε τουλάχιστον 2 λίτρα νερό την ημέρα για να διευκολύνετε τη διούρηση.

Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 47343/05-05-2022

5200116289473
Ουροποιητικό
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών