• Σετ Beauty Care Αντιγήρανση & Καθαρισμός
Σετ Beauty Care Αντιγήρανση & Καθαρισμός
search
Σετ Beauty Care Αντιγήρανση & Καθαρισμός

Σετ Beauty Care Αντιγήρανση & Καθαρισμός

11,97 €
(με Φ.Π.Α.)

P5anthenol Extra Σετ Beauty Care Αντιγήρανση & Καθαρισμός

Το Panthenol Extra Beauty Care, είναι το απόλυτο σετ για την καθημερινή περιποίηση του προσώπου σας. Το Face Cleansing Gel αναλαμβάνει να καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα και η κρέμα για πρόσωπο και μάτια ενυδατώνει σε βάθος και βοηθάει στη μείωση των ρυτίδων.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Η συσκευασία περιέχει:

Panthenol Extra Face Cleansing Gel 150ml: Αφρώδες καθαριστικό gel προσώπου με διάφανη σύσταση χωρίς σαπούνι. Αποφράσσει τους πόρους και καθαρίζει τέλεια την επιδερμίδα από τους ρύπους και το μακιγιάζ. Η ήπια σύνθεσή του με Πανθενόλη, Aλλαντοΐνη και Χαμομήλι δεν ερεθίζει το δέρμα, δεν το απολιπαίνει και δεν το ξηραίνει. Αντίθετα το δροσίζει και το αναζωογονεί.

Panthenol Extra Face & Eye Cream 50ml: Αντιρυτιδική κρέμα προσώπου και ματιών για ολοκληρωμένη προστασία, με ορατά αποτελέσματα από την 1η εβδομάδα. Η ενισχυμένη της σύνθεση με σημαντικά συστατικά για το δέρμα, όπως η Πανθενόλη, ο Kρόκος, τα Πεπτίδια, το Υαλουρονικό Οξύ και η Ριβόζη, ενυδατώνουν σε βάθος, συνεισφέρουν αποτελεσματικά στη μείωση των ρυτίδων και στη βελτίωση του οβάλ του προσώπου. Το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό, αφού η επιδερμίδα θα φαίνεται νεότερη και το βλέμμα πιο φωτεινό και υγιές.

5200312242869

Χαρακτηριστικά

Περιοχή Προσώπου
Πρόσωπο
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών