• Panthenol Extra Σετ Perfect Day Kit Αντιγήρανση & Καθαρισμός
Panthenol Extra Σετ Perfect Day Kit Αντιγήρανση & Καθαρισμός
search
Panthenol Extra Σετ Perfect Day Kit Αντιγήρανση & Καθαρισμός

Panthenol Extra Σετ Perfect Day Kit Αντιγήρανση & Καθαρισμός

10,34 €
(με Φ.Π.Α.)

Το Panthenol Extra Perfect Day Kit είναι ένα ολοκληρωμένο σετ, ιδανικό για την ενυδάτωση, τον καθαρισμό και την μείωση των ρυτίδων στην περιοχή του προσώπου και των ματιών. Για σφριγηλή επιδερμίδα και βλέμμα νεανικό και λαμπερό!

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Στη συσκευασία περιέχονται:

Panthenol Extra Face & Eye Cream 50ml: Αντιρυτιδική κρέμα προσώπου και ματιών για ολοκληρωμένη προστασία, με ορατά αποτελέσματα από την 1η εβδομάδα. Η ενισχυμένη της σύνθεση με σημαντικά συστατικά για το δέρμα, όπως η Πανθενόλη, ο Kρόκος, τα Πεπτίδια, το Υαλουρονικό Οξύ και η Ριβόζη, ενυδατώνουν σε βάθος, συνεισφέρουν αποτελεσματικά στη μείωση των ρυτίδων και στη βελτίωση του οβάλ του προσώπου. Το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό, αφού η επιδερμίδα θα φαίνεται νεότερη και το βλέμμα πιο φωτεινό και υγιές.

ΔΩΡΟ - Panthenol Extra Micellar True Cleanser 3 σε 1 100ml: Καθαριστικό προσώπου ειδικά σχεδιασμένο (με τριπλή δράση) βάσει της Μικυλλιακής τεχνολογίας, ώστε να αφαιρεί το make-up, τους ρύπους και τη λιπαρότητα από το πρόσωπο, τα μάτια και τα χείλη. Εμπλουτισμένο με Πανθενόλη και Εκχύλισμα Αγγουριού αφήνει την επιδερμίδα απαλή, καθαρή, φρέσκια και αναζωογονημένη.

Panthenol Extra Face & Eye Cream: Aqua (Water), Isohexadecane, Caprylic/Capric Triglyceride, Coco-Caprylate/Caprate, Glycerin, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Cyclopentasiloxane, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Panthenol, Crocus Sativus Stigma Extract, Ribose, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Tripeptide-10 Citrulline, Tripeptide-1, PEG-100 Stearate, Tocopheryl Acetate, Dimethicone, Parfum (Fragrance), Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Disodium EDTA, Butylene Glycol, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Lecithin, Citric Acid, Carbomer, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Sodium Benzoate, Dehydroacetic Acid, Potassium Sorbate.

Δερματολογικά και Οφθαλμολογικά Ελεγμένο Προϊόν - Χωρίς Parabens

Panthenol Extra Micellar True Cleanser 3 σε 1: Aqua (Water), Polyglyceryl-6 Caprylate, Polyglyceryl-4 Caprate, 1,2 Hexanediol, Panthenol, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Xylitol, Glycerin, Sorbitol, Disodium EDTA, Citric Acid, Cetrimonium Bromide.

Δερματολογικά Ελεγμένο σε Ευαίσθητες Επιδερμίδες και Οφθαλμολογικά Ελεγμένο Προϊόν – Χωρίς Parabens

Τα συστατικά που αναγράφονται στη συγκεκριμένη προϊοντική σελίδα, ενδέχεται να τροποποιηθούν. Πριν τη χρήση των προϊόντων, σας συμβουλεύουμε να ελέγξετε τη λίστα των συστατικών που αναγράφονται σε κάθε συσκευασία.

5200312242753
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών