• CERAVE Hydrating Hyaluronic Acid Serum, ορός ενυδάτωσης με υαλουρονικό οξύ 30ml
  • CERAVE Hydrating Hyaluronic Acid Serum, ορός ενυδάτωσης με υαλουρονικό οξύ 30ml
CERAVE Hydrating Hyaluronic Acid Serum, ορός ενυδάτωσης με υαλουρονικό οξύ 30ml
search
CERAVE Hydrating Hyaluronic Acid Serum, ορός ενυδάτωσης με υαλουρονικό οξύ 30ml

CERAVE Hydrating Hyaluronic Acid Serum, ορός ενυδάτωσης με υαλουρονικό οξύ 30ml

15,26 €
(με Φ.Π.Α.)

CERAVE Hydrating Hyaluronic Acid Serum, ορός ενυδάτωσης με υαλουρονικό οξύ 30ml

To CeraVe Hydrating Hyaluronic Acid Serum είναι ένας ορός ενυδάτωσης με υαλουρονικό οξύ, που βοηθά στη δέσμευση της υγρασίας στην επιφάνεια του δέρματος, λειαίνει το δέρμα και παρέχει έως και 24 ώρες ενυδάτωση, ενώ βοηθά στην αποκατάσταση του επιδερμιδικού φραγμού.

Με 3 απαραίτητα ceramides, υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη Β5.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Ο ορός υαλουρονικού οξέος CeraVe Hydrating Hyaluronic Acid, με σύνθεση με υαλουρονικό οξύ, βοηθά στη δέσμευση της υγρασίας στην επιφάνεια του δέρματός σας, λειαίνει το δέρμα σας και παρέχει έως και 24 ώρες ενυδάτωση. Με τρία απαραίτητα κεραμίδια για την αποκατάσταση και διατήρηση του φυσικού προστατευτικού φραγμού του δέρματός σας, καθώς και βιταμίνη Β5 για να καταπραΰνει το ξηρό δέρμα σας, ο ορός ενυδάτωσης υαλουρονικού οξέος CeraVe παρέχει στο δέρμα σας την απαραίτητη υγρασία και πολλά άλλα.

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα ισχυρό ενυδατικό συστατικό που βρίσκεται φυσικά στο δέρμα σας. Ωστόσο, το δέρμα σας χρειάζεται αναπλήρωση για να διατηρήσει τα επίπεδα υγρασίας.

Είτε το χρησιμοποιείτε μόνο του είτε σε στρώσεις με άλλες ενυδατικές κρέμες, η αναζωογονητική φόρμουλα με τζελ-κρέμα αναπληρώνει την ενυδάτωση, αποκαθιστά τον προστατευτικό φραγμό του δέρματος και παρέχει άμεσα πιο λείο και απαλό δέρμα. Με την υψηλότερη συγκέντρωση υαλουρονικού οξέος, τρία απαραίτητα κεραμίδια, καταπραϋντική βιταμίνη Β5 και πατενταρισμένη τεχνολογία MVE, ο ορός καθημερινής χρήσης παρέχει στο δέρμα σας έως και 24 ώρες ενυδάτωση και θρέψη.

Αμέσως μετά τη χρήση, το 90% των καταναλωτών που δοκιμάστηκαν είπαν ότι το δέρμα τους ένιωθε έντονα ενυδατωμένο και το 98% των καταναλωτών που δοκιμάστηκαν είπαν ότι το δέρμα τους ένιωθε πιο λείο μετά από τέσσερις εβδομάδες χρήσης.

ΔΡΑΣΗ

Το υαλουρονικό οξύ κλειδώνει την ενυδάτωση στην επιφάνεια του δέρματος και βοηθά το ξηρό δέρμα να διατηρήσει την υγρασία

Τα ceramides βοηθούν στην αποκατάσταση και διατήρηση του φυσικού φραγμού του δέρματος

Η νιασιναμίδη βοηθά στην ηρεμία του δέρματος

Η βιταμίνη Β5 προσφέρει καταπραϋντικά οφέλη για το δέρμα

Η τεχνολογία MVE, ένα πατενταρισμένο σύστημα, απελευθερώνει συνεχώς ενυδατικά συστατικά

  • Για κανονικό έως ξηρό δέρμα
  • Αναπτύχθηκε με δερματολόγους, το NEW Cerave Hydrating Hyaluronic Acid Serum είναι ένας ελαφρύς ορός που παρέχει 24ωρη ενυδάτωση και υγρασία στο δέρμα.
  • Με σύνθεση με 3 βασικά κεραμίδια και υαλουρονικό οξύ, η φόρμουλα βοηθά στην προστασία του φυσικού φραγμού του δέρματος και στη διατήρηση της υγρασίας στο δέρμα.
  • Βοηθά στην προστασία του φυσικού φραγμού του δέρματος, διατηρεί τη φυσική υγρασία του δέρματος και καταπραΰνει το δέρμα
  • Εμπλουτισμένο με 3 Απαραίτητα Κεραμίδια, Υαλουρονικό Οξύ και Βιταμίνη Β5
  • Απαλό για το δέρμα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Η φόρμουλα τζελ-κρέμας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνη της, στρωμένη κάτω από ενυδατική κρέμα ή ως βάση μακιγιάζ

Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Απλώστε ομοιόμορφα σε πρόσωπο και λαιμό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή πριν την ενυδατική προσώπου.

Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής, ξεβγάλτε αμέσως με άφθονο νερό.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Aqua/Water/Eau, Glycerin, Cetearyl Ethylhexanoate, Dimethicone, Alcohol Denat., Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Ceramide Np, Ceramide Ap, Ceramide Eop, Carbomer, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Methosulfate, Sodium Hydroxide, Sodium Lauroyl Lactylate, Cholesterol, Phenoxyethanol, Disodium Edta, Isopropyl Myristate, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Xanthan Gum, Phytosphingosine, Ethylhexylglycerin.

3606000560833
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών