• Νέο
  • ADERMΑ Exomega Control Lait Emollient Anti-Scratching Μαλακτικό γαλάκτωμα κατά του αισθήματος κνησμού 400ml
ADERMΑ Exomega Control Lait Emollient Anti-Scratching Μαλακτικό γαλάκτωμα κατά του αισθήματος κνησμού 400ml
search
ADERMΑ Exomega Control Lait Emollient Anti-Scratching Μαλακτικό γαλάκτωμα κατά του αισθήματος κνησμού 400ml

ADERMΑ Exomega Control Lait Emollient Anti-Scratching Μαλακτικό γαλάκτωμα κατά του αισθήματος κνησμού 400ml

20,94 €
(με Φ.Π.Α.)

ADERMΑ Exomega Control Lait Emollient Anti-Scratching Μαλακτικό γαλάκτωμα κατά του αισθήματος κνησμού 400ml

ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ καταπραΰνει τον κνησμό και κάνει τις εξάρσεις ερεθισμού λιγότερο συχνές, ενώ μειώνει την ερυθρότητα στο ξηρό δέρμα που είναι επιρρεπές σε ατοπικό έκζεμα. Η 360° αποτελεσματικότητά του μειώνει επίσης την ξηροδερμία, ενισχύει τον δερματικό φραγμό και συμβάλλει στην εξισορρόπηση του μικροβιώματος.

  • Σύνθεση με βάση το εκχύλισμα σπόρων βρώμης Rhealba® που προέρχεται από βιολογική καλλιέργεια.
  • 95% συστατικά φυσικής προέλευσης
  • Χωρίς άρωμα
  • Κατάλληλη για χρήση από τη γέννηση
  • Δεν περιέχει συστατικά ζωικής προέλευσης.
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Θρεπτικό γαλάκτωμα με ρευστή, μη κολλώδη υφή και μη λιπαρή υφή για τριπλή καταπραϋντική δράση με μία μόνο εφαρμογή την ημέρα.

Μια καθημερινή, στοχευμένη, αποτελεσματική και καταπραϋντική θεραπεία που ελέγχει την ευαισθησία του ξηρού δέρματος με τάση ατοπίας, βελτιώνοντας την καθημερινή ζωή.

Τα νέα οικολογικά σχεδιασμένα σωληνάρια χωρίς συσκευασία περιέχουν 33% λιγότερο πλαστικό*** και είναι πάντα ανακυκλώσιμα, σεβόμενα την ευαίσθητη επιδερμίδα, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος. Φυσικά και καταπραϋντικά συστατικά που συνδυάζονται για ακόμα μεγαλύτερη απαλότητα.

Όπως όλα τα μαλακτικά προϊόντα φροντίδας της ADERMA με εκχύλισμα Νεαρών Βλαστών Βρώμης Rhealba®, το ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ κατά του αισθήματος κνησμού περιλαμβάνεται στις ευρωπαϊκές δερματολογικές συστάσεις για το ατοπικό έκζεμα: Emollient PLUS****.

ΔΡΑΣΗ

Φυσική τριπλή καταπραϋντική μαλακτική φροντίδα, χωρίς άρωμα, η οποία είναι για χρήση από τη γέννηση. Χάρη στην αποτελεσματικότητα 360°, το ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ κατά του αισθήματος κνησμού καταπραΰνει άμεσα και διαρκώς, θρέφει το δέρμα και ενισχύει τον δερματικό φραγμό με μία μόνο εφαρμογή την ημέρα.

• ΤΡΙΠΛΗ ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ χάρη στο φυτικό εκχύλισμα βρώμης Rhealba® ενισχυμένο με BIOVECT, έναν φορέα φυσικής προέλευσης: καταπραΰνει τον κνησμό, μειώνει την ερυθρότητα και μειώνει τη συχνότητα των εξάρσεων ερεθισμού.

• ΘΡΕΨΗ: μειώνει την ξηροδερμία και ενισχύει τον δερματικό φραγμό με τη Filaxerin, τη βιταμίνη Β3 και τον μαλακτικό πυρήνα της σύνθεσης.

• ΜΙΚΡΟΒΙΩΜΑ: Το φυτικό εκχύλισμα βρώμης Rhealba® συμβάλλει στην επανεξισορρόπηση του μικροβιώματος.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Μία φορά την ημέρα

  • Πριν από την εφαρμογή του γαλακτώματος, καθαρίστε το δέρμα με ένα προϊόν υγιεινής της σειράς EXOMEGA CONTROL.
  • Απλώστε το γαλάκτωμα στα χέρια σας.
  • Εφαρμόστε το γαλάκτωμα με απαλές κινήσεις.

Το μασάζ στο ξηρό δέρμα του παιδιού σας με ένα κατάλληλο προϊόν φροντίδας θα το καταπραΰνει, ενώ παράλληλα θρέφει και επανορθώνει το δέρμα του.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

WATER (AQUA). GLYCERIN. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. GLYCERYL STEARATE. NIACINAMIDE. PEG-100 STEARATE. 10-HYDROXYDECENOIC ACID. AVENA SATIVA (OAT) LEAF/STEM EXTRACT (AVENA SATIVA LEAF/STEM EXTRACT). BENZOIC ACID. CAPRYLYL GLYCOL. CARBOMER. CETEARYL ALCOHOL. CETEARYL GLUCOSIDE. OENOTHERA BIENNIS (EVENING PRIMROSE) OIL (OENOTHERA BIENNIS OIL). POLYACRYLATE-13. POLYISOBUTENE. POLYSORBATE 20. SODIUM HYDROXIDE. SORBITAN ISOSTEARATE. TOCOPHEROL. TOCOPHERYL ACETATE

95% φυσικά συστατικά

3282770149746
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών