• TERRANOVA Full-Spectrum Multivitamins Complex 50 veg. Caps
TERRANOVA Full-Spectrum Multivitamins Complex 50 veg. Caps
search
TERRANOVA Full-Spectrum Multivitamins Complex 50 veg. Caps

Terranova Full-Spectrum Multivitamins Complex 50 veg. Caps

23,92 €
(με Φ.Π.Α.)

TERRANOVA Full-Spectrum Multivitamins Complex 50 veg.caps Πολυβιταμίνη για Τόνωση, Ενέργεια, Κάλυψη Διατροφικών Συστατικών.

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο από 4 έως 10 ημέρες Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Terranova Full-Spectrum Multivitamins Complex 50 veg. Caps

Το TERRANOVA Full-Spectrum Multivitamins Complex είναι μοναδική σύνθεση πολυβιταμίνης ενισχυμένη με υπερτροφές. Χάρη στο ειδικό μείγμα Magnifood που περιέχει, είναι απόλυτα ισορροπημένη διατροφικά και συνεργιστικά για μέγιστη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα.

Κατάλληλο για ενέργεια και τόνωση, άτομα που δεν τρέφονται σωστά και ισορροπημένα, άτομα που εργάζονται πολλές ώρες, ηλικιωμένους.

Ιδανικό και για vegetarian και vegans (αυστηρούς φυτοφάγους).

Περιέχει: Βιταμίνη Α, Βιταμίνες Συμπλέγματος Β, Βιταμίνη C, Βιταμίνη D, Βιταμίνη E, Βιταμίνη K, Μαγνήσιο, Ασβέστιο, Ψευδάργυρος, Χαλκός, Χρώμιο, Σελήνιο, Σίδηρος, Σπιρουλίνα, Βλαστάρι κριθαριού, Πίτουρο Ρυζιού, Καρπός και φύλλα ιπποφαούς, Βατόμουρα, Νεροκάρδαμο.

Ενεργά συστατικά και δράσεις:

  • Spirulina - Σπιρουλίνα:Η Σπιρουλίνα είναι μία από τις πλουσιότερες πηγές της φύσης φυτικών χρωστικών (όπως για παράδειγμα η χλωροφύλλη, τα καροτενοειδή και οι φυκοκυανίνες) και υψηλής πεπτικότητας πρωτεΐνη (συνήθως περισσότερο από 55%), ενώ παρέχει και βιταμίνες και μέταλλα, λιπαρά οξέα και άλλες ενώσεις ζωτικής σημασίας για τον οργανισμό.
  • Green-Barley-Grass Green Barley Grass - Βλαστάρι κριθαριού: Το βλαστάρι κριθαριού περιέχει ένα ευρύ φάσμα σημαντικών για την υγεία ενώσεων συμπεριλαμβανομένων των χρωστικών της χλωροφύλλη και καροτινοειδών, πρωτεΐνες εύκολη στην πέψη πρωτεΐνη (περίπου 30%), φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αρκετά σημαντικά ένζυμα (όπως το υπεροξείδιο της δισμουτάσης με έντονη αντιοξειδωτική δράση).
  • Stabilised-Rice-Bran Stabilised Rice Bran (SRB) - Πίτουρο Ρυζιού: Το πίτουρο ρυζιού έχει μία από τις υψηλότερες συγκεντρώσεις στη φύση σε τοκοφερόλες και τοκοτριενόλες (ουσίες γνωστές και ως βιταμίνη Ε), καθώς και βιταμίνες του συμπλέγματος Β, φυτικές ίνες, απαραίτητα λιπαρά οξέα, μέταλλα και περισσότερες από 100 διαφορετικές ενώσεις που έχουν αντιοξειδωτική δράση.
  • Sea-Buckthorn-Berry Sea Buckthorn Berry & Leaf - Καρπός και φύλλα ιπποφαούς: Λόγω της πολύ υψηλής περιεκτικότητάς τους σε βιταμίνη Ε (τοκοφερόλες και τοκοτριενόλες), βιταμίνη C και φυτικές χρωστικές όπως φλαβονοειδή και καροτενοειδή, οι καρποί του ιπποφαούς θεωρούνται μία από τις ισχυρότερες πηγές φυτικών αντιοξειδωτικών. Το ιπποφαές είναι επίσης γνωστό για τη μεγάλη του περιεκτικότητα σε ωμέγα-7 λιπαρά οξέα, τα οποία είναι λιγότερο γνωστά από τα λιπαρά οξέα ωμέγα-3, 6 και 9, αλλά εκτιμώνται ιδιαίτερα για τη συμβολή τους στην υγεία και την καλλυντική φροντίδα.

Οδηγίες χρήσης:

Ενήλικες 1-2 κάψουλες την ημέρα με το φαγητό.

5060203791308
Πολυβιταμίνες

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Κάψουλες
Κατάλληλο για
Vegans & Vegetarians
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών