• Better You Zinc Daily Oral Spray 50ml
Better You Zinc Daily Oral Spray 50ml
search
Better You Zinc Daily Oral Spray 50ml

Better You Zinc Daily Oral Spray 50ml

23,44 €
(με Φ.Π.Α.)

Better You Zinc Daily Oral Spray 50ml

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Better You Zinc Daily Oral Spray 50ml

Το Zinc Oral Spray της BetterYou είναι συμπλήρωμα διατροφής με ψευδάργυρο που συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες, στην κανονική γνωστική λειτουργία και στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των ματιών, των μαλλιών, του δέρματος & των νυχιών.

Παρέχει τον ψευδάργυρο σε σταγονίδια μικρού μεγέθους που διαπερνούν τον μαλακό ιστό του εσωτερικού του μάγουλου εξασφαλίζοντας άμεση απορρόφηση στην κυκλοφορία του αίματος επιτρέποντας βέλτιστη βιοδιαθεσιμότητα.

Αποτελεί εξαιρετική λύση της μορφής πόσιμου spray αντί για δισκία και κάψουλες.

Διαθέτει υπέροχη φυσική γεύση λεμονιού και λάιμ.

Οδηγίες χρήσης - Δοσολογία:

Συνιστώνται 5 ψεκασμοί ανεξαρτήτως λήψης φαγητού ημερησίως (όλοι μαζί ή από δυο πρωί – βράδυ) ή διαφορετικά όπως έχει προτείνει ο ειδικός. Οι ψεκασμοί να γίνονται είτε στο εσωτερικό του μάγουλου είτε υπογλωσσίως.

Διατηρείστε το αποτέλεσμα του ψεκασμού για 5-7 δευτερόλεπτα στη στοματική κοιλότητα πριν καταπιείτε, προκειμένου να διεκπεραιωθεί άρτια η απορρόφηση.

Ανακινήστε καλά πριν από κάθε χρήση. Όταν το χρησιμοποιείτε για πρώτη φορά πιέστε την αντλία 3 φορές για να έρθει πάνω το προϊόν. Μετά το άνοιγμα διατηρείται για 6 μήνες. Φυλάσσετε σε θερμοκρασία δωματίου.

Το προϊόν παρέχει 160 ψεκασμoύς στη φιάλη. Επομένως, αν πραγματοποιείτε 5 ψεκασμούς καθημερινά, αναμένεται να διαρκέσει για 32 ημέρες.

96201428
Ψευδάργυρος
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών