• TERRANOVA Zinc 15mg Complex 50 veg. Caps
TERRANOVA Zinc 15mg Complex 50 veg. Caps
search
TERRANOVA Zinc 15mg Complex 50 veg. Caps

Terranova Zinc 15mg Complex 50 veg. Caps

11,77 €
(με Φ.Π.Α.)

Terranova Zinc 15mg Complex 50 veg.caps συμπλήρωμα διατροφής με ψευδάργυρο για υγιές δέρμα, ανοσοποιητικό, γονιμότητα.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Το TERRANOVA Zinc 15mg Complex είναι ψευδάργυρος δισγλυκινικός για μέγιστη απορρόφηση, ο οποίος αποτελεί το κύριο συστατικό στα περισσότερα ένζυμα. Το ειδικό μείγμα Magnifood περιέχει σπιρουλίνα, η οποία ενσωματώνει πλήθος ιχνοστοιχείων, βιταμινών και συστατικών, που βοηθούν τη δράση του ψευδαργύρου κατά των ελευθέρων ριζών.

Επιπλέον περιέχει σπόρους κολοκύθας που συνιστούν πλούσια πηγή χαλκού βοηθώντας παράλληλα την ισορροπία του οργανισμού, που μπορεί να διαταραχθεί λόγω της παρουσίας του ψευδαργύρου.

Επιπροσθέτως, παρέχουν υψηλής συγκέντρωσης απαραίτητα λιπαρά οξέα τα οποία συμβάλλουν στη διατήρηση της υγείας του προστάτη.

Κατάλληλο για υγιές αναπαραγωγικό σύστημα, ενίσχυση των επουλωτικών ιδιοτήτων στο δέρμα, γυναίκες σε δίαιτα.

Ιδανικό και για vegetarian και vegans (αυστηρούς φυτοφάγους).

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Ψευδάργυρος δισγλυκινικό, Σπιρουλίνα, Πίτουρο ρυζιού, Σπόροι κολοκύθας, Ακάι Μπέρρυ. Stabilised Rice Bran (SRB) - Πίτουρο ρυζιού (SRB)
Πέραν του ότι είναι μια καλή πηγή ψευδαργύρου, το πίτουρο ρυζιού περιέχει άφθονα άλλα μικροθρεπτικά στοιχεία τα οποία είναι απαραίτητα προκειμένου ο ψευδάργυρος να επιτελέσει τις διάφορες λειτουργίες του στον οργανισμό. Παρόλο που οι φυτικές ίνες των δημητριακών μπορούν να εμποδίσουν την απορρόφηση διαφόρων μορφών ψευδαργύρου, ο διγλυκινικός ψευδάργυρος πλήρους αντίδρασης δεν επηρεάζεται με αυτό τον τρόπο.

Spirulina Spirulina - Σπιρουλίνα
Εκτός από ψευδάργυρο, η σπιρουλίνα παρέχει μεγάλο αριθμό ιχνοστοιχείων, βιταμινών και άλλων θρεπτικών στοιχείων τα οποία συνεισφέρουν στις πολλές βιολογικές λειτουργίες του ψευδαργύρου. Η σπιρουλίνα περιέχει επίσης σημαντική ποσότητα υπεροξειδικής διμουτάσης (SOD), ένα ένζυμο που εξαρτάται από τον ψευδάργυρο και είναι απαραίτητο για την προστασία του σώματος από ορισμένες ιδιαίτερα καταστροφικές μορφές ελεύθερων ριζών.

Pumpkin-Seeds Pumpkin Seed - Σπόροι κολοκύθας
Οι σπόροι κολοκύθας έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ψευδάργυρο, και είναι επίσης μια καλή πηγή χαλκού, του σημαντικότερου θρεπτικού στοιχείου που συμβάλλει στη διατήρηση της άριστης ισορροπίας με τον ψευδάργυρο. Οι σπόροι είναι επίσης πλούσιοι σε ορισμένα λιπαρά οξέα τα οποία ενισχύουν τον ρόλο του ψευδαργύρου στον υγιή ιστό του προστάτη.

Acai-Berry Acai Berry – Ακάι Μπέρρυ
Όπως και οι σπόροι κολοκύθας τα acai berries δεν παρέχουν μόνο ψευδάργυρο, αλλά είναι επίσης μια καλή πηγή χαλκού, του σημαντικότερου θρεπτικού στοιχείου που συμβάλλει στη διατήρηση της άριστης ισορροπίας με τον ψευδάργυρο.


Οδηγίες χρήσης - Δοσολογία:

Ενήλικες 1 κάψουλα TERRANOVA Zinc 15mg Complex την ημέρα με το φαγητό.

5060203791155
Ψευδάργυρος

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Κάψουλες
Κατάλληλο για
Vegans & Vegetarians
Συστατικά
Ψευδάργυρος
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών